Blogit

Kaavoista poikkeava henkilöstöpäivä! Kokemuksia HR-harjoittelijan silmin

Vihdoin oli aika Vierumäen henkilöstöpäivälle, joka järjestetään joka syksy sekä kevät. Tällä kertaa päivään haluttiin tuoda jotakin uutta ja Vierumäen teemaan sopivaa, joten mikä olisikaan sen parempi kuin henkilöstöpäivä raikkaassa ulkoilmassa nauttien samalla Vierumäen kauniista ympäristöstä. Päivään haluttiin lisätä vielä ripaus liikunnallisuutta, sillä olemmehan me Vierumäellä.

Päivän ohjelma koostui rasteista, joista jokaisella oli yksi johtohenkilö kertomassa ajankohtaisesta aiheesta. Rastien välillä liikkuminen tapahtui tietenkin kävellen, jotta henkilöstö pääsi nauttimaan aurinkoisesta ulkoilmasta ja tutustumaan Vierumäen ympäristöön.

Suomen Urheiluopisto täyttää tänä vuonna 90 vuotta, joten siihen sopivalla teemalla saimme kuulla 90-vuotiaan urheiluopiston historiasta ensimmäisellä rastilla. Lauri Pihkala perusti Suomen Urheiluopiston vuonna 1927 Vierumäelle pitkän etsinnän jälkeen, sillä alueen luonto lumosi heidät.  Tiesitkö, että opisto toimi puolustusministeriön käytössä sotasairaalana syksystä 1939 vuoteen 1945?

Toisella rastilla pääsimme istumaan hetkeksi alas luentosaliin, jossa kuulimme Vierumäen tulevaisuuden näkymistä sekä taloudesta. Tämän jälkeen oli hyvä jatkaa matkaa kävellen seuraavalle rastille, jotta pysyimme mahdollisimman paljon liikkeessä.

Valkjärvi

Kolmannella rastilla oli aika miettiä palvelukulttuuriamme nauttien samalla rantasaunan upeista maisemista sekä Vierumäen keittiön loihtimista suussa sulavista antimista. Meille asiakas on aina tärkein ja teemmekin aina parhaamme, jotta voimme tarjota parasta palvelua jokaiselle asiakkaallemme.

Neljännellä rastilla Valkjärven nuotiopaikalla Vierumäen maisemat pääsivät oikeuksiinsa, sillä takanamme avautui upea järvimaisema. Meillä Vierumäellä ympäristö on todella suuressa sekä tärkeässä roolissa ja varjelemmekin sitä niin hyvin kuin voimme. Aiheeseen sopivasti kuulimme rastilla lisää ympäristösuojelusta alueella.

Nykypäivänä kasvavan digitaalisen maailman johdosta viidennellä rastilla keskustelimme sosiaalisesta mediasta sekä siellä viestinnästä. Meidät löytää useista somen kanavista nimimerkillä Vierumäki. Kannattaa seurata, niin kuulet aina uusimmat jutut!

Urheiluopiston 90-vuotisen taipaleen ansiosta Flowparkkiin on auennut uusi 90 metrinen liuku juhlavuoden kunniaksi. Kuudennella rastilla pääsimme tutkimaan tätä mahtavaa uutuutta, joka sopii jokaiselle vauhdista pitävälle seikkailijalle. Liukua ei kannata jättää testaamatta!

Uusi Vierumäki90-liuku testissä Flowparkissa

Viimeisellä rastilla henkilöstö sai mahdollisuuden tutustua sekä testata Vierumäen täysin uutta ja ainutlaatuista areenaa voimistelulle. Volttiareena nimellä tunnettu olosuhde mahdollistaa TeamGymin, telinevoimistelun ja akrobatiavoimistelun laadukkaan sekä tavoitteellisen harjoittelun sekä toimii hyvin myös trampoliinivoimistelun sekä muiden lajien taito- ja oheisharjoittelussa. Tämänlaista paikkaa ei ole aikaisemmin Suomessa nähty!

Tutustumassa Volttiareenaan

Välillä on hyvä rikkoa kaavoja ja testata jotakin uutta. Unohdetaan perinteinen istuminen luentosalissa ja lähdetäänkin reippailemaan raikkaaseen ulkoilmaan. Liikunnallinen henkilöstöpäivä on loistava piristys työpäivän keskelle, joka pitää mielen virkeänä!

Myös minä viihdyin Vierumäen henkilöstöpäivillä!

Terkuin,
Emmi, HR-harjoittelija

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *