Blogit

Lunta tulvillaan on raikas talvisää – vihdoin!

Vihdoin maan musta väri on vaihtunut vienoon valkeaan lumipeittoon. Nyt uskallan jo sanoa, että kurakelit ovat takanapäin ja talvi on täällä.

Pidemmän pakkasjakson ansiosta tykkilumilatu avattiin reilu viikko sitten ja ski fee -rannekkeita on myyty tähän mennessä liikuntapaikkapäällikkö Teppo Arifullenin arvion mukaan noin 700–800 kappaletta. Loppiaisena latua on valmiina 3 kilometrin lenkin verran. Nettisivuiltamme löytyy latutiedote, josta löytyy aina ajantasaisin tieto latujen osalta.

Hiihdon lisäksi talvilajeista on herätetty henkiin ulkoluistelu, sillä jäähallin nurkalta löytyy maksuton ulkojää.

Pakkasta on nyt sen verran paljon, että se toki karsii osan ulkoilijoista laduilta ja jäältä. Onneksi Vierumäellä on aina vaihtoehtoja myös sisäliikunnalle.

Tänään kävin kiertelemässä Perhe on paras -kurssin tunneilla. On aina kiva tavata asiakkaita ja kysellä kuulumisia. Lomasesonkien POP-kurssit ovat kuin säännöllinen piristysruiske, sillä varsinkin lasten ilo tarttuu helposti itseenkin. Parhaillaan käynnissä on joulun ja uuden vuoden sesongin viimeiset POP-kurssit. Seuraavan kerran meille pääsee liikunnalliselle täysihoitolomalle perheen kanssa hiihtolomien aikaan. Sitä ennenkin on mahdollista tulla toki omatoimilomille.

terhi_blogi_loppiainen2 terhi_blogi_loppiainen3

Saan usein energiaa päivään ja iloisen mielen, kun käyn pyörimässä asiakkaiden parissa. Tänäänkin päivääni piristi heti jäähallissa seitsemänvuotias Väinö-poika, joka halusi, että hänestä otetaan kuva jäällä. Jäähallista suuntasin voimistelusaliin, jossa lapsille vedettiin noppajumppa.

IMG_9100

terhi_blogi_loppiainen1

Lisäksi kävin vielä hiihtoladun varrella katsomassa josko siellä olisi sitkeitä sissejä hiihtämässä parinkymmenen pakkasasteen kelissä. Ja kyllä minä ainakin kolme sissiä bongasin ihan parissa minuutissa! Yhden sain ikuistettua kuvaan asti.

terhi_blogi_loppiainen_5

Nyt kun talven valkoinen väri alkaa olla pysyvä, muistutan lukijoita vielä kuvakisastamme, joka pyörii some-kanavissa. Katso ohjeet alla olevasta kuvasta ja osallistu 🙂

kuvakisa_talvi2016_telkkoihin

 

Talviterkuin,
Terhi <3

 

 

 

 

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *