Blogit

Matkamessuilla voimme olla ylpeitä Suomesta

 

Tällä viikolla on jälleen kattava joukko matkailualan toimijoita kokoontunut yhteen. Monet kohtaamiset täyttävät jo vuosia tai ehkäpä vuosikymmeniä. Taas on tullut aika neuvotella hinnoista, hakea uusia kumppaneita, vaihtaa kuulumisia sekä myydä elämyksiä ja kokemuksia.

Vierumäki on iloisessa messupörinässä mukana mottonsa “Happy Healthy People” kera. Kerromme yhdessä Heinolan kanssa kutkuttavista mahdollisuuksista nauttia luonnosta, hyvästä olosta ja liikunnasta. Kukapa meistä ei tuota itselleen haluaisi!

Matka2016 -messut tarjoaa hyvän mahdollisuuden saada matkatietoa, ideoita, verkostoitua ja hakea kumppaneita. Mekin olemme yhdessä aina enemmän yrittäjien, Heinolan kaupungin sekä Lahden seudun kera!

Ihan huippua on että juuri tähän ajankohtaan Forbes, yhdysvaltalainen talouslehti, listasi Suomen yhdeksi parhaista matkailukohteista 2016! Tässä lainaus tekstistä:

“Finland: Traditionally viewed as a cold-weather destination, this Scandinavian stunner shines in summer as a beautiful and alluring alternative to Europe’s tourist hordes, owing in part to its nearly 188,000 lakes, water that is “some of the purest you’ll find anywhere,” and its enchanting remoteness. 

Tämä on jälleen yksi vahva signaali sekä mahdollisuus viitoittaa tietä kansainväliseen yhteistyöhön ja kauppaan, jota muun muassa Finpro, Visit Finland yhteistyössä yritysten kanssa ovat ansiokkaasti tehneet.

Siis  hyppää matkaan mukaan! Vierumäestä voit nauttia joko “Happy Healthy Winter” tai “Happy Healthy Summer” -hengessä. Ihan miten Sinulle lukijani parhaiten sopii. Nyt jos koskaan on aika nauttia oman maan mansikoista ja olla ylpeä siitä että meidän Suomi on yksi parhaista matkailukohteista! Esimerkiksi hiihtoloman tarjontaa voit kurkata täältä.

Jippii!

Outi

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *