Blogit

Ohjuritähdistö esittäytyy!

Osa teistä on lukenut varmasti esittelyni ja muuten tutustunut minuun tämän blogin kautta. Haluan kuitenkin esitellä teille kaikki liikunnanohjauksen tähdet. Me liikunnanohjaajat pidämme majaamme Urheiluhallilla ja meidän tilaamme jossa taukoja vietämme, kutsutaan kopiksi. Meitä on 14 ohjaajaa, jotka pyörivät normi arjessamme. Tästä määrästä tosin kaksi on tällä hetkellä äippälomalla ja kolme pääsääntöisesti opiskelee. Lisäksi meillä on niin sanottuja extraajia noin kymmenkunta, joita soittelemme töihin kiireisimpinä aikoina. Tätä koko komppaniaa johtaa valehtelematta maailman ihanin esimies Heidi Hyttinen.

Omasta mielestäni meidän yksikkömme on todella tiivis. Ei sillä etteivätkö muutkin työyhteisöt olisi, mutta me vietämme paljon myös vapaa-aikaa keskenämme. Touhutaan yhdessä arjen pieniä askareita, matkustellaan ja hoidetaan toistemme lapsia tai koiria. On meidän porukasta syntynyt useampia pariskuntia ja osasta on tullut toisille lastemme kummeja. Tuemme toisiamme niin iloissa kuin suruissa. Olemme kuin pieni perhe.

Olemme totta kai joutuneet välillä luopumaan osasta mahtavasta perheestämme, mutta olemme myös saaneet hienoja tyyppejä tilalle. Ehkä tämän tiiviyden takia voi olla vaikeaa tulla osaksi tätä porukkaa. Vaikka joka päivä työkaveristaan voi oppia jotain uutta ja enhän minä näiden ihmisten koti-arkea tunne, voin kuitenkin sanoa heistä jokaista ystäväkseni. Tässä siis ystäväni.

Blogit_Hannele_ohjaajatytöt

Kuvassa vasemmalta: Hannele, Emppu, Sanna, Tanja, Eve sekä Piia. 

Aloitetaan vaikka tytöistä. Tanja on meidän ”pikku äiti”, joka mm. nauttii leipomisesta sekä käsitöistä. Töissä hänen vahvuutenaan on ehdottomasti lasten liikunta sekä luonto- ja elämysliikunta. Tanja on palloilutyttö, joka on ennen Vierulle tuloaan pelannut säbää. Tanja on koiraihminen, kuten hänen hyvä ystävänsä Emmiina, eli tutummin kutsuttu Emppu.

Emppu rakastaa tanssia ja onkin nuoruudessaan tanssinut niin pari- kun showtanssia. Lisäksi aikaa on vietetty lentopallokentillä sekä uintiharrastuksen parissa. Helposti lähestyttävän Empun ohjauksissa ei tarvitse olla otsarypyssä, koska vitsejäkin irtoaa tasaiseen tahtiin.

Virpi on joukkomme uusin vahvistus, mutta jäämässä tammikuussa äippälomille. Toistaiseksi kuitenkin nainen pyörii ketterästi mahansa kanssa tunneilla viihdyttämässä ryhmiämme ammattimaisella otteellaan. Virpin omana lajina on ollut fitness, joka tietyistä syistä on toistaiseksi jäänyt viime aikoina vähemmälle.

Fyssariopintojen ohessa työssä käyvät myös Piia sekä Sanna. Piia on perinpohjaisesti asioihin paneutuva ja todella suloinen sekä energinen pakkaus. Hänen tunneillaan näkyy vahva luistelutausta sekä liikepankin laajuus.

Sanna on puolestaan viihtynyt liikunnanohjauksessa jo kymmenkunta vuotta, mutta nykyään hän vetää Piian tavoin vain ilta- sekä viikonlopputunteja. Tämä nainen on todella kilpailuhaluinen ja yleensä kyllä hyvä kaikissa lajeissa mihin hän ryhtyy. Sannan tunneilla on ihana seurata hänen kehon liikettään, joka on peräisin voimistelu- ja tanssiharrastuksista.

Blogit_Hannele_ohjaajapojat

Kuvassa vasemmalta: Henkka, Lari, Pasi (työskentelee testauksessa), Toni ja sylissä Matti. 

Pojista ensimmäisenä esittelyyn pääsee atleettinen Lari. Hänkään ei ole enää mikään uusi kasvo ja se näkyy tunneilla. Ohjauksista huokuu rauhallisuus ja selkeys. Liikunnanohjauksen lisäksi Laria nähdään paljon myös testauksen puolella. Nykyään mies on hurahtanut Crossfittiin, joten hän on tuttu näky salilla.

Tonilla, kuten Larillakin on jalkapallotausta. Tämä Kotkasta tullut vitsiniekka ei jätä ketään kylmäksi. Värikäs, mutta jämpti luonne näkyy hänen ohjauksissaan, mutta myös vahvasti meidän porukassamme. Onhan Toni sellainen hauska setä.

Teemu on liikunnanohjauksen ”eräjorma”. Hän viihtyy luonnossa niin meloen, vaeltaen kuin kiipeillen. Myös lumilajit hoituvat Teemulta niin suksin kuin laudankin päällä. Hän hoitaa homman kuin homman todella rauhallisella ja ammattimaisella asenteellaan. Teemun vierellä kyllä rauhoittuu, koska hänen tekemisestään puuttuu kaikki ylimääräinen häsääminen.

Tatu on porukan nuorin mies, mutta myös heistä pisin. Tämä uimarinuorukainen on työskennellyt liikunnanohjauksessa opintojensa ohessa, mutta nyt opinnot ovat jääneet vähemmälle. Tatu kilpailee edelleen uinnissa ja treenaa päivittäin. Ohjauksissa hänellä ei jää todellakaan peukalo keskelle kämmentä, vaan vastaus löytyy varmasti kaikkeen.

Ville vastaa meidän leirikoulutoiminnasta sekä Perhe on paras -kursseista. Tämä Lahdessa asustava, aina hyväntuulinen huumorimies ohjaa pääsääntöisesti lapsiryhmiä. Erilaisista lapsiryhmistä löytyy myös kokemusta jalkapallon valmennushommista.

Henri, eli Henkka lähti syksyllä opiskelemaan palomieheksi, mutta edelleen viettää tiiviisti viikonloppuisin aikaansa Vierumäellä sekä ohjauksissa. Rauhallisesti ja maltillisesti asioihin suhtautuva Henkka paneutuu varmasti hänelle annettuun aiheeseen. Todella antaumuksella hän on myös paneutunut Larin tavoin Crossfittiin, jota hän on harrastanut jo muutaman vuoden ajan.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä esittelyyn pääsee meidän esimies Heidi, joka on yksi maailman herttaisimmista ihmisistä. Ilman häntä olisimme suuressa pulassa, koska hän päivittäin helpottaa arkeamme. Heidi on aina positiivinen ja huokuu niin lämminhenkisyyttä kuin rautaista ammattitaitoa. Entisenä kilpahiihtäjänä Heidi taitaa kaikki hiihtotyylit, mutta lisäksi hihasta löytyvät huiput lasten tuntien leikit.

Jottei teksti venyisi ihan hurjan pitkäksi, lähetetään terkut meidän äippälomalaisille Maikille ja Minnalle sekä kaikille meidän huikeille tuuraajillemme. Lisäksi iso halaus lähtee entisille kollegoille. Olette tärkeitä!

Blogit_Hannele_ohjaajaporukka

Mutta tulkaa moikkaamaan meitä tänne Vierumäelle. Täällä meidän tähtikentällisemme odottaa teitä valmiina erilaisiin ohjauksiin!

 

Terkuin: Tähtikentällisen tähti numero 15

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *