Blogit

Perhe On Paras ainakin seuraavat kaksi viikkoa

Syyslomat alkavat ympäri Suomen ja tämä näkyy myös Vierumäen ”katukuvassa”. Loma- aikoihin, kuten syys-, hiihto-, joulu- sekä kesälomien aikana Vierumäellä pyörii Perhe on paras –kurssit, tutummin kutsuttuna popit. Meillä liikunnanohjauksessa loma-ajat tarkoittavat siis kiirettä. Tulevalle viikolle odotamme tällä hetkellä noin 400 henkeä. Mutta mikä on poppi?

Perhe on paras -kurssin idea on, että koko perhe liikkuu samanaikaisesti. Aikuiset pääsevät ryhmäliikuntatunneille tai pelaamaan, ja samalla lapset ovat leikkimässä tai pelaamassa ohjaajien kanssa. Lisäksi on ohjelmaa koko perheelle. Syyslomalla on luvassa muun muassa koko perheen suunnistustapahtuma, musamuuvit sekä crosstraining.

Muutama uusi tuntisisältö on myös popin aikuisille luvassa. Lajikirjoomme on lisätty uusina HIIT-treeni, polkujuoksu sekä maastopyöräily.

vapaaaika_perheonparas_galleria2

Ohjaajan näkökulmasta pop-viikot ovat todella mukavia, mutta totta kai välillä myös hieman raskaita. Pääsääntöisesti asiakkaamme vaihtuvat melkein päivittäin. Popin aikana ryhmät pysyvät samana ja sinulla on jonkinlainen käsitys ryhmän koosta sekä muuten asiakasryhmästä. Mitä pidemmälle kurssia edetään, sitä enemmän perheisiin tutustuu. Lapsien nimet tulevat tutuiksi ja vuosien saatossa on jäänyt jonkun vanhemmankin nimi mieleen. Lähinnä aikuisista puhutaan tiettyjen maikkien ja mattien vanhempina.

Parasta kuitenkin on nähdä se, kuinka perheet tulevat loma toisensa jälkeen takaisin kurssille. Vaikken vielä ole mikään konkari liikunnanohjaajana, niin kyllä se on mahtava nähdä lasten kasvavan. Joskus tuleva äiti on ollut raskaana ollessaan kurssilla ja nyt tuo vatsassa olija on 5-vuotiaiden toukkien ryhmässä. Samalla joku lapsi kertoo iloisesti, kuinka kurssi on jo kenties hänen kymmenes kertansa Vierumäellä. Tällaiset kasvutarinat ovat ohjaajallekin todella antoisia. Olenhan siis onnistunut työssäni, koska lapsi ja perhe tulevat takaisin yhä uudelleen ja uudelleen.

Tulevalla syyslomalla onkin uutuutena lapsille jaettavat diplomit. Niistä voi sitten laskea, monelleko kurssille on osallistunut. Vierumäen oma maskotti Pihkis myös vierailee syysloman aikana.

vapaaaika_perheille_perheonparas_pihkis

Jos POP-kurssi ei kuitenkaan mahdu aikatauluihinne syysloma-aikaan, myös Active Hours – ohjattujen liikuntatuntien kalenteri on parin viikon ajan laajennettu. Pyrimme tarjoamaan myös yksittäisiä tunteja koko perheelle mahdollisimman monipuolisesti. AH-tunneille puolestaan pääset osallistumaan ostamalla liput Vierumäen myyntipisteistä ja liittymään mukaan tunnille. Huomioithan kuitenkin, että osa tunneistamme vaatii ennakkoilmoittautumisen tiloista tai välineistä johtuen.

Tällä hetkellä Vierumäen luonto on täynnä ihania ruskan värejä, joten tervetuloa nauttimaan niistä kanssamme!

Terkuin, ohjurinne Hannele

 

PS. Viikon 43 Perhe on Paras -kursseille mahtuu vielä mukaan! Kysy lisää: vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi

PPS. Lähialueiden perheet: Olette tervetulleita alueelle esim. liikuntatunneille, uimahalliin tai lastentapahtumiin. Kurkatkaahan syyslomaviikkojen tärppilista.

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *