Blogit

Pitkä kuuma kesä, täältä tullaan!

Me Vierumäellä päätettiin, että nyt se on virallisesti kesä, tuli sitten taivaalta räntää tai yksisarvisia. Ja arvatkaahan miksi? Avataan kesän paras ruokapaikka, eli Golf Paviljonki vappuna!

Ketä siellä on

Golf Paviljongin tirehtöörin hommia hoitaa Noora. Nooran herskyvän naurun kuulee aina kun hänet tapaa. Hän on myös maailman matkaaja, jos siis kaipaat hyviä reissuvinkkejä kysy Nooralta, hänellä riittää tarinaa maapallon joka kolkasta!

Varmana kesän merkkinä Pavilta löytyy myös Pirjo. Vierumäen ravintolamaailmasta ei sellaista paikkaa löydy missä Pirjo ei olisi ollut duunissa, ratkaisu ja vastaus löytyy siis lähes kaikkeen. Hankaluuksia koituu saada tämä duraceli pysähtymään, kestävyyttä kun on haettu maratoneilta saakka.

Kesäksi vahvuuteen saapuu Minna ja Jenniina, mimmit ovat kerrassaan ihastuttavia ja täynnä intoa. Leidit ovat toimineet useassa ravintolassa ja tämän kesän viihtyvät meidän seurassa.

P ja S pyytäkää Minnaa laulamaan, sillä on upea ääni.

Keittiön hanskaa Tarmo yhdessä Jaanan kanssa. Ilmeenkään värähtämättä tyypit taikoo annoksia toisensa perään pikkuruisesta kioskista. En mä nyt haluaisi liikaa kehua, mutta onhan se hampurilainen priimaa ja uutuutena listalla on pastat.

Golf Paviljonki on nimestään poiketen kaiken kansan Paviljonki. Ei siis tarvitse olla golffari tai edes wannabe golffari, että sinne voi mennä. Paviljonki sopii lounasta kaipaavalle, yksillä käymiseen kaverin kanssa, illanviettopaikaksi tai perheen kanssa yhdessä vietettyyn aikaa, you name it!

Mitä sieltä Pavilta oikein saa?

Vierumäen ravintolamaailman kokit valmistavat keittolounasta ja salaattibuffaa, hampurilaisia ja muuta grilliherkkua väännetään ulkona grillissä ja viinejä on kuulkaa tuotu Australiasta asti. Grilli on sijoitettu terassille, joka mahdollistaa sen, että kaikki te näette koko ajan mitä kokkimme tekee. Nämä hampurilaiset maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin!

Pikkunälkä?  Ei hätää, me ymmärrämme myös sen päälle

Golf Paviljongin valikoimasta löytyy myös pienempään nälkään ihania juttuja. Noora on super tarkka, että tarjolla on tuoreita ja laadukkaita tuotteita sämpylöistä leivonnaisiin.

Terassille? Ihan vaan yksille…

Pavin terassilta näkyy Cooke kentän alku ja loppu, eli väylän 1 alku ja väylän 18 loppu. Eli ihan paras paikka, jos haluaa seurailla miten kaverit pelaavat. Vaikka golf ei kiinnostaisikaan, on terassi kaiken sen vihreyden ympärillä ihana kokemus. Me sanotaankin, että terassi on koko Vierumäen vihrein. Lisäksi siellä pidetään grillihipat joka lauantai heinäkuussa!

Mitä muuta Paviljongilta löytyy?

Jos tuntuu että pitäisi pelata golfia niin kentälle pääsee tätä kautta. Cooke kentän Caddiemasterin löydät myös Golf Paviljongilta. Jos tuntuu että peli ei kulje, niin osta ainakin uudet gearit Paviljongilla sijaitsevasta Golf Shopista, josko niistä olisi apua?

Pssst… muistakaa myös hilpasta taukobaareilla vaikka jäätelöllä. Cookella 9Break Bar ja Classicilla 7 Break Bar on toukokuussa auki viikonloppuisin, “seiskalle” pääsee poikkeamaan pullalle esimerkiksi samalla kun heittää opiston kympin!

AUKIOLOAJAT

28.4-28.5 klo 8.00-17.00 
Lounasta ma-su klo 11-16
A la carte pe-su klo 13-17

Wappulounaat klo 11.00-13.30 ja 14.00-16.30

Äitienpäivälounaat klo 11.00-14.00 ja 15.00-18.00

29.5-27.8 klo 8.00-21.00
Lounasta ma-su klo 11-15
A la carte ma-su klo 13-20

Heinäkuussa lauantaisin A la carten lisäksi grillataan ja tanssitaan trubaduurin tahtiin klo 17-21, Paviljonki suljetaan klo 22.

Noora ja koko Pavin porukka toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi! Koska ruoka ja juoma ei ole meille vain polttoainetta, vaan se on intohimo, joka toivottavasti välittyy myös teille. Ja koska aika ei ole vain tappamista varten, vaan siinä pitää olla elämyksiä ❤

Toivottavasti nähdään! Rakkaudella Noora ja Tuuli

 

 

29.04.2017 21:29

Jonna

Olipa hauskasti kirjoitettu ihanasta paikasta, oikein ikävä tuli. Pian taas nähdään!

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *