Blogit

Seikkailua syksyyn

Vierumäellä on syksy startannut kovaa vauhtia ja samalla se on tuonut uusia kuvioita myös tämän tekstin kirjoittajalle. Olen Heidi Tattinen ja teen työharjoittelua täällä Vierumäen markkinointi- ja viestintäyksikössä liittyen liikuntatieteiden opintoihini Jyväskylän yliopistossa. Ensimmäisen kuukauden aikana olen tutustunut Vierumäkeen ja erityisesti alueen palvelutarjontaan. Haluaisinkin jakaa teille muutamat syksyiset vinkit, joita kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan Vierumäelle esimerkiksi syyslomalla.

Aloitetaan erilaisista liikuntamahdollisuuksista, sillä ne ovat oma ykkössuosikkini. Vierumäen luonto tarjoaa liikkumiseen mainiot mahdollisuudet. Vierumäen ulkoilureiteillä voit reippailla ja samalla nauttia alueen rauhallisuudesta ja ainutlaatuisista maisemista vesistön äärellä. Luontopolkujen ehdottomana plussana koen sen, että siellä voi liikkua kaikenikäiset ja -kuntoiset, mukavaa matalan kynnyksen liikuntaa. Jos haluaa hieman tehokkaampaa treeniä, kannattaa suunnata Ilkankurulla sijaitseviin mäkiin ja portaisiin. On muuten tehokasta juosta mäki vain kertaalleen ylös, kannattaa kokeilla!

Syysloma_Blogikuva5

Seikkailumieliset ja ulkoilusta nauttivat voivat tutustua Vierumäkeen myös seikkailupuisto Flowparkissa tai issikoiden selässä. Flowpark tarjoaa jännittäviä elämyksiä kiipeilyn parissa ja soveltuu koko perheelle. Uskomattoman hieno kokemus on se, kun saa selätettyä pelkonsa ja ylitettyä haastavimmat radat! Issikkavaellus toimii kiipeilyn tapaan seikkailukokemuksena tai sitten mieltä rentouttavana retkeilynä. Ratsastusreitit ja -vauhdit nimittäin sovelletaan aina ratsastajien mukaan, joten tämä seikkailu sopii taitotasosta riippumatta ihan kaikille. Mikäs olisi hienompaa, kun ihastella Vierumäen syysmaisemia hepan selässä!

Syysloma_blogi1

Jos syyslomalle sattuu huonot säät ja ulkona liikkuminen ei nappaa, on täällä myös sisäliikuntamahdollisuudet kohdillaan. Kuntosalille voi suunnata omatoimisen treenin pariin ja puolestaan ohjattuja liikuntatunteja järjestetään päivittäin lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Tästä kalenterista kannattaa tutustua erityisesti syyslomaviikkojen tarjontaan, sillä silloin on monenmoista liikuntatuntia tarjolla. Yksi ehdottomista sisäliikuntapaikkasuosikeistani on Vierumäen uimahalli. Uimahallin kuusi erilaista allasta tarjoavat monipuolista vesiliikunta- ja virkistäytymismahdollisuutta jokaiselle täällä vierailevalle. Kaikkia näitä yllämainittuja palveluita on helppo käyttää sporttipassin tai liikuntalippujen avulla.

Lukuisten liikuntamahdollisuuksien lisäksi Vierumäeltä löytyy myös muita palveluita hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Voit suunnata nauttimaan esimerkiksi hieronnasta tai jalka-, käsi- ja kasvohoidoista Day Spa & Massageen. Hyvästä ruoasta nauttivien kannattaa puolestaan tutustua Vierumäen ravintolamaailmaan.  Tämän hetken kuumimpana ravintolavinkkinä on ranskalaisia herkkuja tarjoileva Pop Up -ravintola La Belle Époque. Ai että, mitä makuelämyksiä! Myös viihdemaailmaa ja yöelämää katsastaville löytyy erilaisia tapahtumia. Syyslomaviikoilla on Teatrossa muun muassa Movetronin keikka, karaokepartyja ja disco, sinne vaan jammailemaan!

PopUpRavintola

Huh, tässä oli vain pieni pala Vierumäen palvelutarjonnasta, ja kyllä seikkailua ja tekemistä riittää ihan jokaiselle. Tästä pääset kätevästi vielä katsomaan vinkit syyslomaan Vierumäellä. Toivottavasti nähdään syksyn aikana!

Syysterkuin, viestintä- ja markkinointiharjoittelija Heidi

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *