Blogit

Sporttisia paketteja ja liikunnan riemua!

Tervehdys kaikille ja pahoitteluni, että olen pitänyt hiljaiseloa. Kiirettä on piisannut ja yksi syy tähän on se, että työnkuvani täällä Vierumäellä on muuttunut liikunnanohjauksesta leiri- ja kurssikoordinaattoriksi valmennuskeskuksen alle. Edelleen minut näette kenties ohjaamassa niin joulu-, hiihto-, kesä- kuin syyslomienkin aikaan. Nämä kurssit, kuten myös Nuorten Vierumäki leirit ovat siirtyneet minun vastuulleni, joten jos jotain näihin liittyen on, voit ottaa yhteyttä hannele.impola@vierumaki.fi. Jatkan nyt kuitenkin kirjoittelua tämän nimimerkin alla ja katsotaan missä vaiheessa saadaan liikunnanohjauksesta valjastettua ohjurit kirjoitustehtäviin.

Mutta sitten itse asiaan, joulu on jo ovella ja meillä ei suinkaan suljeta ovia joulunaikaan. Joulunpyhinä on koko perheen joulupaketti ja tämän jälkeen jatketaan välipäivinä totuttuun tapaan Perhe On Paras -kurssin antimilla, aina tapaninpäivästä vuoden vaihteen yli. Koko perheen POP- kursseilla meillä on koko perheen aktiviteettien lisäksi omaa ohjelmaa niin aikuisille, kuin yli 5-vuotiaille lapsille.

Itse en nyt täällä jouluaattona ole paikalla, mutta aaton menovinkiksi voisin nostaa Saarijärven letturannassa klo 15.00 olevan jouluhartauden. Jo klo 14.40 lähtee Vierumäki Areenalta joulukulkue kohti rantaa, johon voivat liittyä kaikki halukkaat mukaan. Omat kynttilät ja lyhdyt ovat sallittuja ja suositeltavia. Tähän tilaisuuteen kannattaa tulla jo vähän kauempaakin. Joulunajan juhlakattauksemme ovat saaneet paljon kiitosta, joten olkaahan nopeana jos halajatte illalliselle meidän omaan Vierumäki Resort Hotelliin, joka aikaisemmin tunnettiin Scandicina.

 

Vuotta vaihdetaan Vieruemäen Ballroomissa tyylillä, nimittäin Hollywood -tyylillä. Luvassa maittavan juhlaillallisen lisäksi menoa sekä meninkiä, 1920-luvulta tähän päivään kuljetaan erilaisten esitysten siivittämänä. Illan avaa, kuka muukaan kuin itse James Bond! Tule katsomaan minkälaista ilotulitusta ilta tuo tullessaan! Itseäni aikakin vähän houkuttaa laittaa iltapuku päälle ja saapua James vieraaksi =)

 

Ja loistavia uutisia hiihtokansalle, meidän hiihtolatumme ovat jo auki! Koko ajan tehdään yhä enemmän ja enemmän latua lisää, mutta tällä hetkellä pääsee sivakoimaan 500 m metrin hiihtosuoraa. Lisätietoja koko ajan kehittyvästä tilanteesta löydät nettisivuiltamme.

 

Vierumäen uusi kirjasto ja mahtava Matias rantautuivat Ilkka rakennukseen 10 vuotta sitten. Tänään oli juhlan ja kakun aika. Samalla julkistettiin Vierumäen Urheilutietäjien Wall of Fame -seinä. Onnittelut Matias sekä kirjasto!

 

Terveisin: Leiriternaattori Hannele

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *