Blogit

Suomea hehkutetaan matkailukohteeksi 2017 – olemme ytimessä

National Geographic hehkuttaa Suomen puhdasta, karua ja rauhallista luontoa. Tehdyssä listauksessa Suomi on nostettu esille kauneimpien ja houkuttelevempien luontokohteiden joukossa.

Artikkelin mukaan monipuolinen luonto, hoidetut ja suojellut kansallispuistot, Pohjoisen jäiset ja kauniit maisemat, rauhallinen saaristoalue tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta arvostavalle matkailijalle paljon mahdollisuuksia.

Suomi on paikka jossa matkailijan syytä unohtaa hetkeksi kaikkien elektronisten laitteiden, kuten tablettien ja älypuhelimen käyttö ja nauttia sen sijaan liikunnasta kauniiden maisemien keskellä.

09_2009 210

Visit Finland / Finpron julkaiseman, tuoreimpien tilastojen mukaan on kotimaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyneet syyskuussa 5,2% viime vuodesta sekä ulkomaalaisten yöpyjien määrät ovat myös merkittävässä kasvussa. Venäläisten yöpyjien luvut ovat n. 10% kasvussa, kiinalaisten yöpymiset kasvoivat 18%, yhdysvaltalaisten yöpymiset 11,2 prosenttia, norjalaisten 9,8% ja ruotsalaisten 4,2%. Kun taas voidaan todeta että Keski-Eurooppalaisten matkailijoiden yöpymiset ovat olleet laskusuuntaisia. Summasummarum ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset ovat kasvaneet 33%!

Uunituoreiden uutisten ja raporttien pohjalta on vedettävissä joitain johtopäätöksiä, toki huomioiden toimialan aaltoliike. Selkeästi on todettavissa että rauhallisuus, puhtaus, turvallisuus, aidot luontoelämykset ovat teemoja jotka puhuttavat Idän Metropolien väestöjä.

Tarkastellen lähemmin Päijät-Hämettä, Järvi-Suomea parhaimmillaan sekä Vierumäen aluetta – olemme asian ytimessä. Happy Healthy People.

Jälleen on käynnissä WINRELAX – tuotekehityskilpailu päättyen 11.12.2016!

Outi

 

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *