Blogit

Syöden ja suksien

Balanssi, se on se juttu.  Aina ei voi vaan painaa täysillä, välillä pitää pysähtyä. Ja se oli meidän suunnitelma viimeviikon rentouttavalle hiihtoviikonlopulle. Pysähtyä arjesta, töistä, koulusta, lapsista, koirista ja kissoista. Tavoitteena syödä ja suksia.

Osallistuimme tyttöjen kanssa hiihtoviikonlopulle, jossa tavattiin ihan huippu porukkaa! Majoitus ja ruokailut oli varattu Vierumäki Resort Hotellilla ja viikonlopulle oli tarjolla, hiihtotekniikkaa, suksienvoitelu demoa, hiihtoretkeä, ohjattuja liikuntatunteja, bailaamista ja aina se pienenkin loman kruunaaja: valmis buffee pöytä<3

Ei ole hotelliaamiaisen voittanutta.

Hiihtoviikonlopun ohjelma oli rakennettu niin, että jokainen saa sieltä valita mieleisensä aktiviteetin esim. ohjattuja liikuntoja oli 2 päällekkäin, joten meistäkin osa meni toiseen ja osa toiseen. Mikä juuri itseään kiinnosti.

Kun Mira ja Elina päättivät vetää 3 ohjattua tuntia putkeen, tyydyimme me Iriksen kanssa kahteen tuntiin ja käytimme extra-ajan kävelyyn ja heppojen rapsuttamiseen.

Perjantaina oli ensimmäinen hiihtotekniikka parituntinen ihanan ohjaajamme Markuksen johdolla, kävimme läpi vapaa-ajan tekniikat ja Markus huikkasi vinkkejä, miten voisi omaa tekniikkaa parantaa. Itsehän löysin ekaa kertaa Mogrenin, voi pojat, kun nyt mennään lujaa 😉

Illalle oli Tex mex-buffa, tortilloja ja nachoja eri täytteillä ja tottakait suklaakakkua! Päivällisen jälkeen oli ihana käpertyä hotellihuoneeseen nukkumaan. Lauantaille valitsimme ”Early bird- version”, eli olimme 7.30 aamujumpalla urheiluhallilla, josta pääsimme taas suoraan ruokapöytään nauttimaan hotelliaamiaista. Sieltä siirryttiin huoltamaan suksia Markuksen johdolla. Kävimme läpi vapaan ja perinteisen suksen voitelun. Kun sukset olivat valmiina, sai päättää, lähteekö perinteisen hiihdon tekniikkaopetukseen vaiko hiihtoretkelle, vaiko molemmille.

Hiihtoretki uusien voiteiden jälkeen oli täydellinen, myös latu, sää ja seura olivat 10+. Matkan varrella oli vain hymyileviä ihmisiä, tarjolla kuumaa mehua ja taustalla talven ääni.

Iltapäivällä oli vuorossa erilaisia ryhmäliikuntoja, joista pääsimme suoraan rantasaunojen löylyihin ja kuningas lihashuoltoon, eli avantoon!

Hyytävää huoltoa.

Vaikka kuinka oltiin urheiluopistolla, käytettiin me hyödyksi alueen velotuksetonta kuljetuspalvelua mennessä takaisin hotellille. Pikku ehostautuminen päivällisen jälkeen ja keilaamaan, keilahalli on yökerhon kanssa samassa tilassa, niin oli helppo siirtyä tanssilattian puolelle nauttimaan illan esiintyjästä, joka sattui olemaan ehkä Suomen kovin trio Groove President.

Sunnuntaille oli vielä jumppia ja venyttelyä, Iris ja Mira lähtivät vielä hiihtolenkillekin. Itsehän en liikahtanut naisleijonien pelin aikana, koska kukin voi ja saa dallaa tyylillään. #munvierumäki

Muistakaa tyypit välillä pysähtyä!

Liikunta- ja hyvinvointiterkuin, Piitu.

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *