Blogit

Syyslomalla minusta tulee lomaenkeli

Näin pakkasten tultua ajattelin kertoa teille hyvän mielen tarinan täynnä lämpöä. Samalla esitän teille pienen lomahaasteen.

Perheeni ei ole tavanomaisimmista päästä, sillä siihen kuuluvat oman viisivuotiaan tyttäreni sekä mieheni lisäksi äitipuoliso sekä bonustytär. Oma tyttäreni ja bonustytär tutustuivat päiväkodissa muutama vuosi sitten ja heidän ystävyytensä yhdisti lopulta myös meidät äidit ystäviksi. Kutsun ystävääni puoliksi leikilläni ja puoliksi tosissani äitipuolisoksi, koska olemme toistemme arjessa läsnä ja apuna kuin puolisot konsanaan. Emme siis seurustele, jos joku sitä vielä mietti 🙂 Mutta kannamme vastuuta lapsista yhdessä isien kanssa ja käymme välillä pitkiäkin keskusteluja siitä, millaisia aikuisia haluamme tytöistämme kasvavan. Lisäksi olemme molemmat sopivan hörhöjä ja höpsähtäneitä.

Pari viikkoa sitten äitipuolisoni täytti 30. Hän kutsui minut ja tyttäreni heidän kotiinsa syömään. Ruuan jälkeen kolmekymppinen ystäväni sai idean: Nyt lähdetään satamaan ottamaan hänestä 30-vuotiskuva. Tyttäremme eivät ensin innostuneet ideasta. Olihan heillä aivan omat leikit kesken. Vastaanotto oli tyyliin: “Taas noi mutsit sekoilee”. Potkulautojen avulla saimme heidät kuitenkin houkuteltua mukaan ja lähdimme ottamaan kuvia ihan vain kännykkäkameralla.

Samalla kun kuvasin syntymäpäiväsankaria laiturilla, tytöt saivat juoksennella rannassa ja leikkiä.

Hetken päästä eräs nainen tuli kysymään meiltä, saisiko hän ottaa tyttäristämme järjestelmäkamerallaan kuvia, sillä hän opiskelee valokuvausta ja tarvitsisi henkilökuvaukseen malleja.

No me spontaanit äidithän suostuimme heti. Ja tytöt myös. Lopulta kuvaaja otti myös “perhepotretteja” meistä.

Ja tänään ne kuvat sitten tupsahtivat sähköpostiini. Juuri sinä päivänä, kun tyttäreni on flunssassa ja hoidan häntä kotona. Juuri sinä päivänä, kun kylmenevät säät ehtivät vetää mielen apeaksi.

Voi miten iloiseksi tulinkaan! Kiitos siis sinulle arjen enkeli Paula. You made my day <3

Miten tämä tarina sitten liittyy Vierumäkeen?

No, minäpä kerron 🙂 Minusta olisi mukava myös olla arjen enkeli. Tai ehkä oikeammin #lomaenkeli. Eli jos te syyslomalla Vierumäelle saapuvat perheet bongaatte minut ja kamerani alueelta, tulkaa rohkeasti nykäisemään hihasta, niin otetaan teistäkin samanlaisia hyvän mielen kuvia. Tai jos otatte itse kuvia ja lataatte niitä some-kanaviin kuten Instagramiin, laittakaa niihin mukaan #MunVierumäki, niin voin repostata niitä Vierumäen some-tileiltä. Annetaan ilon, hymyn ja hyvän mielen näkyä kuvissa ja kiertää.

Syyslomaviikot ovat aivan oven takana ja Vierumäellä se tarkoittaa sitä, että alueella on kymmeniä perheitä liikunnallisilla Perhe on Paras -kursseilla viettämässä yhteistä aikaa. Usein Perhe on Paras -kursseilla tutustutaan toisiin perheisiin ja lapsiin. Joten miten olisi kaverikuvat toisen POP-perheen kanssa, joka sattuu samaan aikaan Vierumäelle?

Jos innostuit kuvausajatuksesta, niin voit myös laittaa minulle meiliä: terhi.leinio@vierumaki.fi

Terkuin,

Lomaenkelin työstä haaveileva Terhi

Kuva: Paula Rauhala

 

07.10.2015 16:51

Paula

Kiitos itsellenne- ilo oli minun puolellani! Ihana idea tuo lomaenkelinä toimiminen ❤ Mukavaa syksyn jatkoa ❤

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *