Blogit

Tervehdys kisojen keskeltä!

Täällä Vierumäellä MM-kisat ovat täydessä touhussa ja urheilijoita sekä muita vieraita on alueella näkynyt sankoin joukoin. Vaikkemme ihan totuttuihin hiihtolomien kävijämääriin meidän Active Hours tunneilla pääsekään, niin todella mukavasti teitä on tunneilla näkynyt.

Kirjoitin aikaisemmin hieman erilaisista käytännöistä kisoista johtuen. Emme tässä viikon 8 aikana ole peruneet yhtään ohjattua tuntiamme, emmekä tule niin myöskään ensi viikolla tekemään. Olemme lisäksi pitkittäneet ilmoittautumisaikaa totuttuun tapaan, eli ennakkoilmoittautuminen päättyy 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Ainoa poikkeuksemme normaalikäytäntöihin on, että myös lasten tunneille on ennakkoilmoittautuminen.

Tällaisia kuulumisia siis tällä kertaa. Mukavaa on ollut ohjailemassa tällä viikolla ja eilen saatiin kivasti lunta tänne Päijät-Hämeen alueelle. Jos siis olette tulossa kisoja seuraamaan, niin pakatkaahan sukset mukaan. Meillä täällä ajetaan kovasti pidempiä latuja kuntoon ja latumaksu on poistunut käytöstä. Itsekin sain hiihdettyä ensimmäisen vedot tällä viikolla lasten hiihtotunnin merkeissä. Mene ja tiedä mitä tuleva vapaa viikonloppuni tuo tulleessaan, mutta sunnuntaina aikanakin ajattelin mennä katsomaan kisahumua kilpailupaikalle Lahteen.

 

Terveisin: Kisaturisti

 

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *