Blogit

Tervetuloa lukemaan Taste Of Vierumäki -blogia!

Olen Mikko Kahri, uusi blogikirjoittaja Vierumäen blogimaailmassa. Tämä uusi Taste Of Vierumäki -blogi on kurkistus Vierumäen ravintolamaailmaan. Blogissani kerron ravintolamaailman kuulumisia, uutuuksia ja ajankohtaisia asioita. Tervetuloa mukaan!

Olen työskennellyt Vierumäellä kokkina nelisen vuotta. Jossakin vaiheessa työuraani tein myös vuoroja ravintola Taivaanrantaan Lahteen. Vierumäen alueella taas olen tehnyt töitä vähän joka puolella; muun muassa Scandicissa ja Kaskelassa, mutta kuitenkin pääsääntöinen työpisteeni on ollut Country Club:lla. Country Club sijaitsee hieman syrjemmällä, alueen pohjoisreunassa, juuri ennen mökkikylää. Country Club tarjoaa lounaan, päivällisen ja aamiaisen lisäksi A la cartea erikoistuen eri vuodenaikoina vaihtuviin pop-up ravintoloihin. Viimeisimpänä teemana oli saaristolaisravintola Sjömann.

Mistäkö blogi sitten kertoo?

Ruoasta, taitaa olla oikea vastaus. Itse olen kiinnostunut myös kehonrakennuksesta ja kamppailulajeista sekä niihin liittyvistä elämäntavoista, syöminen mukaan lukien. Blogi tulee myös sisältämään erilaisia tekstejä siitä, minkälaista on ”normaali” syöminen ja miten saada ruokailut tukemaan omia harrastuksia ja tavoitteita. Pääsääntöisesti kuitenkin postaukset on ruuan valmistuksesta Vierumäen eri ravintoloissa ja tapahtumissa.

Tämän blogin kirjoittaminen on äärettömän hieno mahdollisuus minulle ja odotan innolla mitä se tuo tullessaan. On mahtavaa päästä avaamaan Vierumäkeä sellaisesta perspektiiveistä, joka ei ehkä ole asiakkaalle niin tuttua.

Tervetuloa Lukemaan Taste of Vierumäki-blogia ja tervetuloa syömään!

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *