Blogit

Tervetuloa messuille!

Vierumäellä opiskelee vuosittain tutkintoon johtavissa koulutusohjelmissa noin 800 opiskelijaa. Noin puolet heistä on kokopäiväisiä opiskelijoita, jotka asuvat kampuksella ja harjoittelevat työtään alueellamme opintojensa ohessa. Suomen Urheiluopiston lähtökohta opetuksessa on se, että opiskelu olisi mahdollisimman työelämälähtöistä. Siitä, mitä työelämälähtöisyys käytännössä tarkoittaa, kertovat syksyn 2015 ajan opiskelijamme Hantta Liuttu, Nea Vallin, Elias Harala ja Kiia Mantere. Tällä kertaa kirjoitusvuorossa on Hantta.

Järjestämme NY-yritysten tiimoilta messut Country Clubilla tänään iltapäivällä. Messuilla opiskelijoiden NY-yritykset esittelevät palveluitaan. Tarkoituksena on saada yrityksille lisää näkyvyyttä. Jokaisella yrityksellä on omat myyntipuheet, jotka kuullaan messujen alkuvaiheilla.

Oma yritykseni eli LHP – liikuntaa hyvinvoinnin puolesta NY on aloittanut valmistelut messuille hyvissä ajoin ja myyntipuhekin on ollut valmiina jo jonkin aikaa. Sen voit kuulla messuilla! Eilen ohjelmassa oli vielä julisteiden tulostelua ja pientä hienosäätöä. Yrityksen organisaattori Kimmo ja myyntipäällikkö Teemu kommentoivatkin messuja positiivisella asenteella: “No onhan se hyvä, että voi verkostoitua ja saada näkyvyyttä yritykselle ja markkinoida” ja ” hyvällä meiningillä lähdetään messuille”.

LHP_ryhmäkuva

Terveysliikuntaan suuntautunut yritys on kehitellyt pisteelleen mahdollisuuden tutustua heidän yrityksen nettisivuihin ja asiakkaalla on halutessaan myös mahdollisuus kokeilla liikkuvuustestejä. Yrityksen pisteellä on myös puolen tunnin välein taukojumppia tarjolla! Joten kaikki mukaan liikkumaan musiikin tahtiin!

Myyntipäällikkö Teemu on ollut yhteydessä yritykseen nimeltä BioCare. Heiltä LHP on saanut tuotteista näytekappaleita ja ne ovat näytillä messuilla. Samalla kerromme, mitä ne sisältävät ja miten ne edesauttavat ihmisten terveyttä.

Vaikka messut ovatkin jo ihan lähellä, niin LHP porskuttaa eteenpäin muissakin asioissa. Nuori yrityksemme osallistuu videokilpailuun, missä yrityksen tulee esitellä paras liikeidea. Tänään oli siis myös kuvaukset tällä porukalla ja niin kuin Teme mainitsikin kuvauksissa olemme yhtä suurta perhettä: Yrityksessä ei jätetä ketään yksin.

Jatkamme eteenpäin kompastellen ja kaatuen, mutta aina löytyy keino nousta sieltä ylös. Nyt messut alta pois ja katse kohti tulevaa!

 

Hantta

blogi_opiskelija_syksy20153

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *