Blogit

Testissä liikkuvuusasema

Maailman ensimmäinen työhyvinvointiin tarkoitettu liikkuvuusasema asennettiin Vierumäelle, hyvinvointiklinikan tiloihin. Huippua!

Liikkuvuusaseman digitaalinen liikekeppi sopii hyvin taukoliikuntavälineeksi. Liikekeppi on kätevästi esillä ja saatavissa seinään kiinnitettävässä telineessä. Liikeasema on helppokäyttöinen ja liiketaulun ohjeiden ja kuvien ansioista kuka tahansa voi aloittaa harjoittelun. Mikäli suoritus on oikea ja teet liikkeen hallitusti ja keskittyneesti, keho on tasapainossa ja liikekeppi ei anna mitään merkkiä. Toispuolisuus tai hätäinen, epäpuhdas liike aiheuttaa kepissä värinää, jolloin tunnistat helposti, ettei suoritus ollut tasapainoinen. Tällä tavalla oppii helposti korjaamaan suoritusta ja hakemaan tasapainoa kehoon. Kolme helppoa liikettä laittaa veren kiertämän jumiutuneissa lihaksissa ja keho ja mieli vetreytyvät työpäivän lomassa.

Vierumäki testaa liikkuvuusasemaa omalla henkilökunnallaan ja hyvinvointiklinikan asiakkaat voivat sitä myös kokeilla. Syksyllä alkavissa SOTE- hankkeen -piloteissa liikkuvuusasemaa on myös tarkoitus testata.

Katso tarkemmin alla olevasta videosta, kuinka liikkuvuusasema toimii ja tule myös testaamaan itse!

Kesäterveisin Oili

Mikä on Liikkuvuusasema?

Liikkuvuusasema lyhyesti:

1. Ohjaa liikettä värinän avulla.
2. Raealiaikainen palaute lisää keskittymiskykyä.
3. Virhelaskuri motivoi sinua yhä parempiin suorituksiin.

Asema sisältää:

1. Te3 Digital Training Stick
2. TE3 Posteri
3. Teline

Lisätietoa: info@te3balance.com

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *