Blogit

Torstai on työhyvinvointia täynnä – tervetuloa seminaariin!

Vierumäen työhyvinvoinnin Happy Healthy People -seminaari torstaina 28.1 on tämän viikon kohokohta. On hienoa saada Vierumäelle innostunut joukko työhyvinvoinnista kiinnostuneita, kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Lisäksi odotan päivän huippuluennoitsijoiden puheenvuoroja innolla.

Päivän ulkopuoliset luennoitsijat ovat molemmat arvostettuja oman alansa asiantuntijoita, valovoimaisia luennoitsijoita sekä arvostettuja tutkijoita. Päivän ensimmäisen asiantuntijaluennon pitää UKK Instituutin johtaja, lääketieteen tohtori, liikuntafysiologian dosentti Tommi Vasankari, joka on vannoutunut liikunnan terveyshyötyjen puolestapuhuja.

Mika Pantzar on Helsingin yliopiston tutkimusjohtaja ja kauppatieteiden tohtori. Hänen erikoisalaansa on teknologian ja käyttäjälähtöisten innovaatioiden tutkiminen. Molemmat ovat julkisuudesta tuttuja keskustelun herättäjiä   ja mielipidevaikuttajia. Lisäksi molemmat ovat sporttimiehiä ja tuttuja kasvoja Vierumäellä – Tommi entisenä työntekijänä ja Mika aktiivisena kuntoilijana. Uskon, että ainakin Mika nähdään Vierumäen hiihtoladuilla seminaaripäivänä. Päivän puheenvuoroja pitävät lisäksi joukko Vierumäen omia asiantuntijoita.

Seminaarin valmistelu vaatii paljon taustatyötä. Onneksi Vierumäellä on totuttu erilaisten ja erikokoisten tilaisuuksien järjestämiseen, joten ammattilaisia löytyy talostamme tähänkin hommaan.

Seminaarin järjestelytyöryhmä on kokoontunut eri kokoonpanoissa lokakuusta asti ja viimeiset viilaukset tehdään vielä tällä viikolla. Ilmoittautumiset ovat hoituneet näppärästi sähköisen ilmoittautumisen kautta.

Halusimme seminaariin mukaan toiminnallisuutta ja aktiivisuutta pelkkien luentojen lomaan. Siksi luvassa on myös kuntotestausta ja kehonkoostumuksen analyysia halukkaille. Nyt on oiva mahdollisuus testauttaa fyysinen kunto näin alkuvuodesta ja startata nousujohteinen kunto-ohjelma. Mikäli ei halua osallistua testeihin, voi luonnollisesti tyytyä seuraamaan, kun toiset hikoilevat.

Tulkaa paikanpäälle kuulemaan näitä huikeita luennoitsijoita! Vielä ehdit ilmoittautua mukaan, jos innostuit tässä kohtaa. Lisätietoja saat seminaarin tapahtumasivulta.

Nähdään Happy Healthy People -seminaarissa!

Oili

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *