Blogit

Uteliaasti, uudella aallolla uuteen vuoteen

Uusi vuosi on jälleen pyörähtänyt käyntiin ja mitä kaikkea se tuokaan mukanaan?  Sen voimme koota yksiin kansiin jälleen loppuvuodesta monia kokemuksia rikkaampana, uutta oppineena.

Luin juuri ennen joulua työ- ja elinkeinoministeriön uunituoreen julkaisun “Aineeton arvo – talouden uusi menestystekijä”, jossa mielenkiintoisesti kuvattiin bisneksen toimintaympäristön muutosta. Siinä puhuttiin myös uusien ajatus- ja liiketoimintamallien ketterästä hyödyntämisestä sekä arvon luomisesta kestävyyden, kulttuurin sekä yhteisöllisyyden näkökulmasta. Tästä mainittakoon esimerkiksi jakamistalouden keulakuvayritys Airbnb:n kasvu, jossa merkittävä painoarvo on kulttuurisella ja sosiaalisella merkityksellä.

Julkaisun mukaan arvonlisää voivat synnyttää erilaiset ilman yrityksen panostusta käsillä olevat tekijät, kuten olemassa oleva tieto, uusi tapa yhdistellä asioita, markkinoiden muutos ja digitaalisten alustojen luomat mahdollisuudet.

blogi_outi_uusivuosi_maisema

Vierumäki käynnistää uuden vuoden, uudella, arvoa tuottavalla Happy Healthy People at Work -toimintakonseptillaan. Sen ympärille on syntynyt uusi tapa yhdistää asioita, asiantuntijoita, osaamista, ns. big dataa, huomioida markkinoiden muutokset sekä digitaaliset alustat. Tämä kokonaisuus tarjoaa uuden sukupolven yhteisöllisen hyvinvointipalvelukonseptin. Voidaankin todeta, että uuden toiminnan ympärille on myös kehkeytynyt kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.

Happy Healthy People at Work -konsepti lanseerataan 28.1. työhyvinvointiseminaarissa Vierumäellä. Vielä ehdit seminaariin mukaan! Lue lisää siitä täältä.

Hyviä kasvun, kansainvälistymisen ja lisäarvoa tuottavia verkostoja ja mahdollisuuksia meille tarjoavat muun muassa Visit Finland / Finpro, Team Finland, Tekes ja kauppakamarit. Näitä verkostoja sekä kasvun paikkoja hyödynnämme tulevan vuoden aikana.

Ensimmäisenä yhteistyön paikkana vuorossa ovat tammikuussa Matka2016-messut helmikuussa sekä Lahdessa pidettävä Visit Finland workshop. Blogista voitte vuoden kuluessa lukea mahdollisesti myös Arabiemiraateista, Keski-Euroopasta ja Aasiasta.

blogi_outi_uusivuosi_kahvi

Uteliaina lähdemme vuoden 2016 matkaan –  Uusi vuosi tuokoon asiakkaillemme uudenlaisia hyvinvointikokemuksia ympäristö huomioiden, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta tarjoten, yhteistyössä alueen yritysten sekä kansallisten ja kansainvälisten kumppaneiden verkostossa.

 

Terkuin, Outi

blogi_outi_uusivuosi

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *