Blogit

Uuden vuoden lupauksia

On aika ottaa vastuu uuden vuoden lupauksista. Oletko ilmoittanut lupauksesi julkisesti, vai lupasitko salassa itsellesi pitää kiinni kuntoiluohjelmasta? Vai lupasitko olla lupaamatta mitään. Pessimisti ei pety, sanotaan! Tähän aikaan vuodesta vertaillaan ystävien kesken lupauksia kuten olla enemmän läsnä, olla parempia vanhempia ja parempia kumppaneita. Lupaamme viettää laatuaikaa perheen kanssa, ystävien kanssa ja itsemme kanssa. Ennen kaikkea asetamme tavoitteita syödä terveellisesti, olla paremmassa kunnossa ja osallistua triathloniin. Eikö totta?

Mitä me oikeasti kaipaamme?

Lupaukset ovat kestävimmillään arjen pieniä tekoja, iloja ja huomionosoituksia. Parisuhdetekoja kuten yhteisiä illallisia, hiihtolenkkejä kahden kesken auringonlaskuun tai hartiahierontaa takkatulen loimutessa. Hyvinvointitekoja itsellemme kuten se, että crosstraining jumpassa meitä kannustetaan tekemään vielä se viimeinenkin punnerrus. Tai, jotta innostumme taas lenkkeilystä talven jälkeen, meidän on saatava se tietty uusi juoksutakki. Nämä kaikki ovat myös Vierumäki Friends tekoja. Etuja illallisista, majoituksesta, jumppatunneista ja vaatteista.

Vierumäki Friends

Etuasiakkaana hyödynnät arjen pienet ilot on helposti, ja liittyessäsi frendiksi tunnet hyödyt heti nahoissasi, sillä liittymislahjaksi saat ilmaisen Active Hour -tunnin. Saisiko olla vaikka joogaa, TRX- treeniä vai kahvakuulailua? Seuraavaksi huomaat silmäileväsi vierumäkeä aivan uusin katsein etsien etumerkkiä vanhoista tutuista paikoista.

Tunnus a`la carte listalla ilahduttamassa frendejä

Pienten vaihtuvien etujen lisäksi Vierumäki Friends sovellus helpottaa meidän kaikkien elämää. Liity mukaan kasvavaan frendien joukkoon: rekisteröidy, ja lataa appi puhelimeesi omasta sovelluskaupasta. Saat edut välittömästi käyttöön vilauttamalla kännykästä kanta-asiakkuuden tunnusta, Qr-koodia, kassalla.

Tähän mennessä frendejä on liittynyt mukaan päivittäin keskimäärin

77 henkilöä!

Vielä niistä uuden vuoden lupauksista. Osa floppaa jo tammikuun puolessa välissä. Osa jää elämään kesään tai pikkujoulu kauteen asti. Ei oteta sitä vakavasti. Onneksi uusi vuosi lupauksineen tulee taas heti ensi vuoden alussa. Vierumäki Friends on tullut jäädäkseen.

Kentältä kuultua

Tapahtumakalenterin ansiosta olet aina siellä missä tapahtuu, ja kalenteri on ehdottomasti tähän mennessä sovelluksen käyttäjien suosikki. Suunnittelet näppärästi päiväsi Vierumäki Friends tapahtumakalenterin kanssa, jossa voit ilmoittautua suoraan sovelluksella tunneille.

Oikeassa yläkulmassa sijaitsee oranssin valikon takana henkilökohtainen etuasiakkuuden tunnus QR-koodi.

 

Liity mukaan Vierumäki Frendeihin  ja lunasta lasillinen tervetuliaiskuohuvaa Vierumäki Resort hotellin ruokaravintolasta (etu voimassa rajoitetun ajan).

Nähdään vierulla ja nostetaan malja frendeille,

Merita

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *