Blogit

Uusi aluevaltaus: Bloggarien sporttikisat

Viime marras-joulukuussa pidimme markkinointipalaveria, jossa kerroin haluavani järjestää urheilukilpailun Vierumäen blogimaailman kirjoittajille. Selitin innoissani, miten voisimme kirjoittaa blogeihimme kisoihin valmistautumisesta ja kisapäivästä.

Työkaverini Jonna Rothberg-Mikkonen totesi idean kuultuaan: “Miksi aiot järjestää sen vain meidän bloggaajille? Eikö sinne voisi tulla muutkin bloggaajat?”

Ja näistä kysymyksistä Game On -sporttikilpailun järjestäminen sitten lähti. Kiitos vain Jonnalle siitä, että ravisteli omasta mielestä mielettömän hyvän idean saanutta viestintäkoordinaattoria ja puski idean seuraavalle tasolle. Sillä:

21.5.2016 Vierumäellä järjestetään Game On -sporttikisa, joka on suunnattu kaikille blogikirjoittajille, joille liikunta on “se juttu”.

Kilpailun ideana on tuoda yhteen bloggareita tänne suomalaisen urheilun Mekkaan. Mitään tiukkoja pääsyvaatimuksia kilpailuun ei ole.

Olet tervetullut mukaan, jos täytät nämä kaksi ehtoa:

  1. Sinulla on oma blogi, jota kirjoitat.
  2. Tykkäät liikunnasta.

That´s it. Blogin lukijamäärällä tai ulkonäöllä ei ole merkitystä.

blogi

Haluamme järjestää puolivallattoman seitsenottelun, jonka lajit on suunnitellut meidän tapahtumapäällikkö Tupi Järvinen. Ideana on ollut, ettemme järjestä sellaista kilpailua, jossa lajit ovat ennestään tuttuakin tutumpia. Joukossa on siksi mm. jousiammuntaa, tarkkuuslämäriä ja SUP-kisarata. Katso tarkka kisaohjelma ja ilmoittautumisohjeet.

Ennen kaikkea haluamme järjestää päivän, jossa bloggarit voivat tavata toisiaan ja meillä on mahdollisuus tutustua heihin. Seuraan itsekin useita blogikirjoittajia säännöllisesti. Olisikin mukava saada näille seuraamilleni nimille ja kuville kasvot ihan livenä.

Joten tule mukaan ja pidetään kiva kisapäivä!

 

Terhi

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *