Blogit

Uusia alkuja

Olen uusi kirjoittaja Vierumäen blogimaailmassa, mutta tuttu tekijä alueen työntekijöille ja asiakkaille Vierumäen ravintolamaailmassa. Aluksi kiitoksia Mikolle hyvin käynnistetystä Taste of Vierumäki blogista. Miten minä päädyin jatkamaan blogia? Kuulin, että Mikko lähtee hakemaan uusia haasteita ruoanvalmistukseen Vierumäen rajojen ulkopuolelta. Otin heti yhteyttä markkinoinnin Liisaan ja pian sovittiin Taste of Vierumäki blogin jatkosta. Seuraavaksi tartuin kynään (kyllä, tarkoitan vanhan koulun tyyliin kyniä ja paperia) ja aloin pohtia. Kirjoitus kulkee, kun pääsen käyttämään käsiä, ja lisäksi en jouda istumaan näppäimistön äärellä. Tekemisen meininki onkin merkittävä syy siihen miksi olen ravintola-alalla.

Vierumäen urheiluopisto aloitti toiminnan 90 vuotta sitten. Minä olen ollut toiminnassa mukana viimeiset kuusi vuotta. Minut kutsuttiin viettämään ensimmäistä työpäivää Vierumäelle alkukesästä Leiritulien aikaan vuokratyöyrityksen kautta. Kutsun mukaan tuli ilmestyä aamuvuoroon Kaskelan keittiöön kokin vaatteissa. Myöhemmin samalla viikolla kutsuttiin töihin hotellille salivaatteissa. Vierumäki työvuosieni aikana olen pääsääntöisesti viettänyt työpäivät hotellilla tehden säännöllisesti keikkaa alueen muihin ravintoloihin. Vuonna 2011 syksyllä aloitin vakituisena työntekijänä, ja viimeisen kuuden vuoden aikana olenkin ehtinyt käyttää monenlaista työvaatetusta.

Työvaatteita joka lähtöön!

Vierumäki Resort Hotel

Vanhat kuviot poistuivat ja hotelli otettiin haltuun. Mitä tämä tarkoittaa ravintolamaailmassa? Samat ravintolatoiminnot jatkavat edelleen. Meillä on Sportbaari ja yökerho Teatro, Grillin a´la carte -ravintola ja Resort & Kitchenin buffet sekä kokousasiakkaita palvellaan edelleen. Onko hotellin muutos herättänyt kysymyksiä ravintoloihin ja tarjoiluihin liittyen? Jätä kommenttia alle tai laita viestiä, ja selvitän asiaan vastauksia tai välitän kysymykset heille, jotka vastaavat aiheesta. Tarjoilujen sisältöön on toki työnalla uudistuksia, mutta niistä lisää tulevissa postauksissa.

Hieman esimakua jouluun

Me tarjoilijat olemme aloittaneet omaksi ja asiakkaiden iloksi joulukoristelun tällä viikolla, koska kyllähän jo pikkujouluissa pitää olla tunnelma kohdallaan. Vihertuulin bloggaaja Tuuli toimitti meille muutaman joulukuusen, jotka ovat varmasti Tuulin tuntien vastuullisesti kasvatettua luomua ja säännöllisesti halattuja puita. Kiitoksia Tuuli! Toivottavasti osaamme kastella kuusia oikein. Keittiön väki on alkanut suunnittelemaan tarjottavaa joulun ajan erikoisruokavalioille. Viime joulupöydän seitankinkku oli asiakkaiden mielestä suunmukaista, joten sitä on tiedossa myös tänä vuonna. Joulupöydässä huomioidaan, että mahat täyttyvät kattavalla valikoimalla laktoosittomia-, gluteenittomia- ja kasvisruokaherkkuja. Tuliko mieleen lisättävää tai ehdotuksia erityisistä ruoista?

Minut löytää parhaiten Vierumäki Resort Hotellista, mutta myös usein seikkailemassa ympäri aluetta. Hymyillään, kun tavataan ja jutellaan lisää aiheesta ja aiheen vierestä.

Merita

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *