Blogit

Uusille laduille

Lunta on tuprutellut aika mukavasti ja Vierumäellä on avattu hiihtokausi ennätysaikaisin. Se on hyvä asia talviurheilulle ja ennustaa toivottavasti kelien puolestakin onnistunutta tapahtumaa Lahden tulevia MM-kisoja ajatellen. Latujen kunnostaminen Vierumäellä on iso projekti, mutta sisällä tapahtuvat satsaukset tulevat esiin yhtä hienosti kuin uudet ladut. Voimisteluolosuhteen puitteissa rakentaminen on taas edennyt ja lattiapinta on saanut maton päälleen. Lisäksi telineiden kiinnityspisteet ovat tehtyinä ja kiinnityspisteitä kattoon tehdään viikon aikana. Ensi viikolla alkaa isoimman palamontun asentaminen, jolle sitten, alustavasti joulukuun toisella viikolla, saadaan kunnon telineet ja telinevoimistelun kokonaisuuskin alkaa sen myötä olla mallillaan. Tavoitteena on, että olosuhde paketoidaan jouluun mennessä.

Viime viikolla meillä kävi innostuneita vieraita Voimisteluliitolta tutustumassa olosuhteeseen. TeamGymin lajipäällikkö Sonia Solismaa, maajoukkuevalmentaja Janniina Väänänen, leirikoordinaattori Minna Rantalankila sekä yläkoululeiritysten valmentaja Kia Järvinen vaikuttivat tyytyväisiltä näkemäänsä ja innostuivat hieman kokeilemaankin trampoliinirataa. Saimme myös hyvässä hengessä keskusteltua mitä kaikkia mahdollisuuksia tulevaisuus ja yhteistyö Vierumäen kanssa voisi TeamGymille avata esimerkiksi urheilijatestauksen näkökulmasta. Näitä avauksia voi jo osittain miettiä tammikuun 2017 tulevilla leireillä. Uudet ladut odottavat!

Koeponnistusta trampoliiniradalla

Koeponnistusta trampoliiniradalla

Alla olevasta linkistä näkyvät ajankohtaiset leiriasiat Voimisteluliiton sivuilta:

TeamGym leirit

Tammikuun aikana tulemme järjestämään voimisteluolosuhteen avajaiset. Siihen mennessä meidän tulee päättää millä nimellä tätä uutta olosuhdetta kutsutaan. Hyviä nimiehdotuksia on otettu vastaan, mutta jätetään ne vielä kertomatta..

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *