Blogit

Jos ei valkeaa joulua, niin ainakin golfinvihreä

Valkea joulu antaa vielä odottaa itseään, joten joulumieli on ollut ainakin tällä tontulla vähän kateissa. Työmatkat tuntuvat pimeääkin pimeämmiltä ilman lumen antamaa valoa ja päivänvalokin on kortilla. Onneksi on tällainen työpaikka, jossa joulu tehdään joka tapauksessa. Olipa kelit millaisia tahansa.

Joten ei auta kuin asennoitua: Jos emme saa valkoista joulua, niin olkoon se vaikka sitten ihan vihreä. Tarkka värikoodi vihreään jouluun on: golfinvihreä 🙂

Viikonloppuna Vierumäellä vietetään talvikauden avajaisia. Näkyvin osa on varmasti golfin uuden talviharjoittelualueen avajaiset. Kävin aamulla kurkkaamassa, missä vaiheessa Vierumäkihallille pystytetyn alueen työt ovat. Ja hyvässä vaiheessahan ne olivat, sillä talviharjoittelualueella tehtiin jo loppusiivousta.

terhi_blogi_golf_talviharjoittelu1

Jatkossa Vierumäkihallissa on sisätenniskenttiä neljä entisen kuuden sijaan, sillä golfin talviharjoittelualue on rakennettu kahden tenniskentän kokoiseksi. Uskomme, että asiakkaiden kannalta on entistä kätevämpää, kun tenniksen ja golfin harjoittelumahdollisuudet löytyvät talviaikaan samasta hallista.

Lisätietoa viikonlopun avajaisista saa tapahtuman sivulta. Myös uimahallissa ja urheiluhallissa on viikonloppuna avoimet ovet, josta saa lisätietoa täältä.

Ja mitä tulee siihen vihreään jouluun: Niin golfin talviharjoittelualueelle sekä tenniskentille voi tehdä varauksia vielä joululle. Eli jos olet tulossa Vierumäelle viettämään joulua ja haluat treenata golf- tai tennistaitoja, niin vihreä joulu on aikuisten oikeasti mahdollinen.

Talviharjoittelualueella on kaksi puolta: toisella puolella voi harjoitella pitkiä lyöntejä ja toisella puolella hioa tekniikkaa. Kuvassa pro Marko Avikainen näyttämässä mallia puttaukseen.

Talviharjoittelualueella on kaksi puolta: toisella puolella voi harjoitella pitkiä lyöntejä ja toisella puolella hioa tekniikkaa. Kuvassa pro Marko Avikainen näyttämässä mallia puttaukseen.

Ja kyllä tuohon luonnon lumettomuuteenkin ehtii vielä jouluksi asennoitua. Tänä aamuna päätin, että lähden ulos katsomaan auringonnousua ja tuijotan taivasta. Josko se joulumieli sieltä kaivautuisi esiin.

Kävin golfkentän laidalla ihailemassa taivasta ja kävelin jäähallin reunalle hakemaan tunnelmaa lumikasasta, joka tosin ei ole taivaalta tipahtanut. Lumikasan luota kävelin lempparityyppieni eli issikoiden luo, jotka toivat oman jouluisen tuulahduksensa. Heppaliinakko ei kiitänyt vielä aamulla, mutta ihanat tyypit tulivat tervehtimään aidan reunalle minua. Vaellustalli Toreson on jouluna auki Tapaninpäivänä, jolloin tiedossa on talutusratsastusta ja minisafareita. Joulun koostesivultamme löydät lisätietoa siitä 🙂

terhi_blogi_issikat_aamutuimaan

terhi_blogi_lumikasa

Tämä lumikasa ei ole tippunut taivaasta, vaan se on peräisin jäähallista 😉

terhi_blogi_golfkenttä_808_aamulla

Jos lehtitietoihin on uskomista, saatamme vielä saada valkean joulun. Sitä varten olemme täällä Vierumäellä valmiuksissa. Latutiimimme alkaa tehdä hiihtäjille latua heti, kun kelit ovat riittävän pitkään riittävän kylmät. Ja voitte uskoa, että kerromme sen ilouutisen välittömästi ihan jokaikisessä kanavassamme!

Lisäksi talven teema Happy Healthy Winter näkyy jo alueella, joten oikeita lumihiutaleita odotellessa voi bongailla hiutaletarroja eri puolilta aluetta.

terhi_blogi_hhw_hiutale

Tarrojen lisäksi teema näkyy heti alueelle tullessa suurtaulujen uudessa ilmeessä ja on meillä pystyssä ihan kuvakisakin helmikuun loppuun asti aiheen tiimoilta. Katso ohjeet kisaan alla olevasta kuvasta ja kisasivulta.

kuvakisa_talvi2016_telkkoihin

Nyt lähden tsekkaamaan miltä uudet opastekylttimme näyttävät. Niitä alettiin pystyttää aamulla, kun palasin toimistolle. Toivomme, että kylttien avulla asiakkaat osaavat suunnistaa entistä helpommin alueellamme.

Ihanaa joulunodotusta Sinulle <3

 

Terhi

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *