Blogit

Vierumäki-yhtiöille SAT-sertifikaatti!

Aiemmin keväällä kerroin blogissani Suomen Aktiivisin Työpaikka (SAT) -kampanjasta. Vierumäellä  HR-asiantuntijamme Hanna-Mari Sallinen vastasi SAT-kartoituksen kysymyksiin alkukesästä ja saimme palautteen 22.8.2017 Vierumäellä. Anu Helin ja Ahti Romo, Suomen Olympiakomiteasta kävivät kertomassa positiiviset tulokset ja ojentamassa SAT-sertifikaatin eli tunnustuksen Vierumäki-yhtiöille hyvin hoidetusta henkilöstöliikunnasta. Henkilöstöliikunnan hyvien käytäntöjen mukaan hyvin hoidettuja osa-alueita yrityksessämme ovat: liikunnan olosuhteet, liikuntapalvelut ja liikuntaan aktivoinnin toiminnat. Palautetilaisuudessa oli mahdollisuus vielä käydä läpi kartoituksen eri osa-alueita ja saada vinkkejä asioiden edelleen kehittämiseen.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -ohjelmaan osallistuva yritys saa Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksesta asiantuntijan opastamana työkaluja oman henkilöstönsä aktivoimiseen ja liikuntaohjelmansa systemaattiseen kehittämiseen. Mikäli osallistuva yritys saa 50% kartoituksen pisteistä, myönnetään sille Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti tunnustukseksi hyvin toteutetusta liikuntaohjelmasta ja näin myös mahdollisuuden osallistua kamppailuun Suomen Aktiivisin Työpaikka tittelistä.

Kannustan yrityksiä osallistumaan Suomen Aktiivisin Työpaikka kartoitukseen ja kilpailuun, koska se on oiva työkalu kartoittaa yrityksen henkilöstöliikunnan nykytila ja kehityskohteet. Panostus henkilöstön liikuntaan on panostus henkilöstön hyvinvointiin, terveyteen ja työkykyyn.

Kaikki SAT-kampanjaan osallistuvat yritykset saavat lisäksi käyttöönsä Happy Healthy People at Work- mobiilipalvelun kahdeksan viikon ajaksi. Suomen Aktiivisin Työpaikka palkitaan näyttävästi Urheilugaalassa 2018. Lisätietoa SAT-kampanjasta löydät täältä. Tutustu myös Happy Healthy People at Work -mobiilipalveluun.

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *