Blogit

Vierumäki Show ja Dinner

Show & Dinner

Vuoden 2017 viimeisenä työpäivänä toteutettiin Hollywood Show & Dinner Vierumäki Resort Hotellin Ballroomissa kahdessa kattauksessa. Dinnerin rakentamisen aloitimme jo aikaisemmin samalla viikolla, joten sunnuntaina Ballroom oli herkkuja vaille valmis illan kattauksiin. Me tarjoilijat ladattiin baariin kuohuvaa ja viiniä illallista varten, ja kokit urakoivat noutopöytien kanssa.

Salaattipöydän antimia

Sini ja Minna valmistelemassa noutopöytää

Persikka-pavlovaa ja jälkiruokapöydän herkkuja

Oletko sinä kaivannut urheiluopistolle parturi-kampaajaa?

Yhteisellä rutistuksella saatiin sali valmiiksi ja me pääsimme vaihtamaan sitä tarjoilijan parempaa seppälää päälle. Aloitettiin hiuksista, jotka meille tuli laittamaan parturi-kampaaja, ihana Janita Ahonen, Heinolasta. Saatiin vierailta paljon kehuja upeista kampauksista. Kiitos Janita! Tästä voitaisiin tehdä tapa.

Janita laittamassa Katille kampausta ja kuvia omasta lopputuloksesta

 

Dinnerillä juhlittiin kahdessa täydessä kattauksessa. Esiintyjät nostattivat upeasti illallistunnelmaa huikeissa ohjelmanumeroissa. Show ryhmä oli täynnä tanssin ammattilaisia ja heiltä sujui esiintyminen niin lavalla kuin yleisön seassa. Kiitos esiintyjille!

Illan esiintyjät: Hollywoodin hengessä UNIQ Entertainmet Ltd!

Show must go on!

Ruoka keräsi mahtavaa palautetta. Palvelu sai erinomaimaista palautetta. Dinnerin tunnelma oli huippua! Koettiin paljon ja toivottavasti ensi vuotta ajatellen myös opimme paljon. Olitko mukana dinnerillä? Miten meni sinun mielestä? Varmasti jatkossa pohditaan olisiko Ballroomissa voitu sijoittaa lava, baari ja noutopöytä paremmin. Entä voidaanko pöytämuotoja kehittää, jotta tilaan saadaan enemmän ihmisiä nauttimaan illasta. Vai pitäisikö siirtyä isommalle areenalle? Kyselin itse vieraiden tunnelmia illan aikana ja minulle vastattiin, että Show & Dinner on toimiva kokonaisuus ja toivottiin tämän saavan jatkoa.

Meidän mielestä on mahtavaa nähdä vieraiden joukossa tuttuja ihmisiä nyt ja jatkossa. Mukavaa, että jutellaan ja halataan aina, kun tavataan. Työporukasta vielä sanoisin, että vaatii ehkä tietynlaista luonnetta viettää pyhiä töissä, mutta ei me tätä tehtäisi, jos me ei tästä tykättäisi. Tähän kuvaan ehti muutama illan tähdistä… ketä meitä oli: Mari, minä, Dimi, Ärrä, Pasi, Pirjo, Eveliina, Kati ja Pieta. Tällä porukalla oli upeaa ottaa Uusi Vuosi vastaan!

 

Yhteistyössä on voimaa,

Merita

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *