Blogit

Voiko kahdessa illassa oppia golfaamaan?

Pitkään on tullut harkittua golfin aloittamista tai edes kokeilua, mutta jokin ajatuksen viemisessä käytäntöön on tökkinyt. Golfmaailmaan liittyy tarkkoja sääntöjä eikä kentälle pääse kuka tahansa, joten kynnys lajin aloittamiselle on ollut ainakin itselleni korkea.

Vietän kesää Vierumäellä ja asetin yhdeksi tavoitteekseni (taas kerran) Green Card -kurssin suorittamisen. Ainakaan puitteisiin tai välimatkaan golfkentälle kurssin käyminen ei voisi kaatua!

Nettisivuiltamme huomasin Vierumäen tarjoaman mahdollisuuden Green Cardin suorittamisesta lyhytkurssina. Ilmoittauduin seuraavan päivän kurssille ehtimättä enää jahkailla ja valmistauduin kahden illan kestävään kurssiin selaamalla golfin etikettiä netistä ja ilmestymällä jännittyneenä paikalle.

golfkurssi

Ensimmäisenä iltana harjoittelimme lähinnä puttailua ja rangella lyömistä sekä tutustuimme peliin. Toisena päivänä pääsimme jo kiertämään par3 -kenttää. Jokainen kurssilainen selvisi kierroksesta ja hymyt korvissa otimme vastaan todistukset “golfin ajokortin” suorittamisesta.

Olin varautunut siihen, että pallon mukana lähtee hehtaari nurmikkoa tai maila tulee iskettyä maahan niin, että takaraivossa tärähtää. Suurin tavoitteeni oli olla hermostumatta vaikkei sujuisikaan. Kurssin opettaja painottikin, että golfissa jos jossakin, oppimiselle täytyy antaa aikaa.

Lyhytkurssi on todellakin lyhyt, eikä sillä vielä itsevarmaksi golffariksi muutu. Asiantuntevat opettajat tarjoavat tiiviin tietopaketin, jossa saa myös henkilökohtaista ohjeistusta. Matalan kynnyksen kurssilla saa käsityksen lajista sekä valmiuksia jatkaa harjoittelua joko omatoimisesti tai jatkokursseilla. Kurssi on loistava myös, jos miettii olisiko laji itselle mielekäs vai ei.

Varaa kurssisi täältä ja ehdit vielä loppukesän greeneille!

Terveisin, viestintäharjoittelija Annastiina

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *