Body & Mind -viikonlopppujen infokirje ja malliohjelmat 

INFOKIRJE


ILMOITTAUTUMINEN, MAJOITUS JA AVAUS 

Majoituskorttien nouto tapahtuu Fennada Hotellilta, vastaanotossa. Majoittumaan pääsette klo 15.00 alkaen. Huomioittehan tämän ensimmäisten tuntien liikuntavarustuksen osalta. Kurssin avaus ja aloitus Kaskelan liikuntasalissa. 

OHJELMA 

Kurssiohjelmasta on nähtävissä malliohjelma, pidätämme oikeudet muutoksiin. Lopullinen kurssiohjelma, jota malliohjelma voi mukailla, jaetaan kurssin avauksen yhteydessä.

RUOKAILUT 

Lounas ja päivällinen ravintola Puhtissa, aamiainen majoitusvarauksesta riippuen joko Ravintola V:ssä tai ravintola Puhtissa (aamiainen kuuluu majoituksen hintaan Fennadassa, Pihkalassa, Country Clubilla ja Humisevassa majoittuville). Aamiaispaikka opastetaan teille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Varaattehan tarpeen mukaan välipaloja mukaanne. 

MATKALAUKUN SISÄLTÖ 

Liikuntavaatteet ja jalkineet (sisäliikuntavarusteet) 

  • Hikipyyhe 

  • Paljon vaihtovaatteita  

  • Täytettävä juomapullo 

  • Välipaloja tarpeen mukaan hedelmiä, pähkinöitä, energiapatukoita yms. 

  • Sauna- ja uintivarusteet 

  • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet (hammasharja, saippua/shampoo, lääkkeet jne.) 

Viikonloppu on suunnattu kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Liikuntatunneilla voit tehdä liikkeet ja harjoitteet oman taito-ja kuntotasosi mukaan ammattitaitoisten ohjaajiemme neuvoilla. Kurssin aikana tutustutaan erilaisiin kehon ja mielen hyvinvointia edistäviin liikuntamuotoihin mm. joogan ja virkistävän ulkoilun parissa. Kurssin tavoitteena on vahvistaa yksilön liikunnallisen elämäntavan ylläpitämistä tai sen aloittamista kurssilla toteutettavien aktiviteettien keinoin. 

Kurssi on osa opetusministeriö tukemaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin. 

Body & Mind -viikonloput 2023 - malliohjelmat