Brasserie Rampsi hurmaa tunnelmallaan

Hotelli Country Clubin yhteydessä sijaitseva ruoka- ja juomaravintola ihastuttaa rennolla ja lämpimällä ilmapiirillä. Pistäydy lasilliselle tai viihdy illallisella pitkän kaavan mukaan. Ruoka- ja juomavalikoimat kunnioittavat ympäröivää luontoa ja vaalivat perinteitä vuodenaikojen mukaan. Eurooppalaisuus ja suomalaisuus näkyy vastuullisten kumppaneiden valinnoissa ja raaka-aineiden hankinnoissa. 

Brasserie Rampsin ympäristö ja ruoka huokuvat hyvää oloa makua ja esillepanoa myöten. Laadukkaat raaka-aineet, kattava juomavalikoima ja tasokas palvelu takaavat onnistuneen illan. 

Käsityötä pelloilta, maatiloilta, vesistöistä, luonnosta ja metsistä 

Ruokalistamme elävät neljästi vuodessa kausien ja vuoden kierron mukaisesti. Huomioimme annoksissa ja menuissa raaka-aineiden satokaudet ja sesongit.

Juomia meiltä ja maailmalta

Juomavalikoimamme on harkittu kokonaisuus vivahteikkaita viinejä ympäri maailman ja kokonaisuuden täydennämme muilla laadukkailla juomilla. Valikoimamme elää jatkuvasti, viinikaapin sisältöä vaihtelemme tunnelman ja ruokalistojen mukaisesti, oluista nostamme esille paikallisen Kanavan Panimon huikaisevat ruokaoluet ja lupaamme yllätyksiä myös juomasekoitusten ystäville.

Palvelemme ensisijaisesti pöytävarauksen tehneitä seurueita, sillä ravintolamme asiakaspaikkamäärä on rajoitettu. Toivomme vieraidemme tekevän pöytävarauksen. 
Ravintola on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Palvelemme voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti. Huolehdimme poikkeustilanteen johdosta hyvästä hygieniasta, terveydestä ja turvallisuudesta, joten teethän sinäkin samoin.

Katso ravintolan 360-kuvat täältä

Tiedustelut & pöytävaraukset hovimestarilta
0300 870 126

Asiakaspalvelu
0300 870 870
myynti@vierumaki.fi
Puheluiden hinta: 0,34€ /min, alv 24%

Ravintolan suunnittelusta vastasivat Heikki Hytönen, Teiju Vesa, Petrus Tavi ja Sami Ketola.

Ravintola Country Clubin aamiainen

(tarjoillaan sesonkiaikoina, suljettu toistaiseksi 5.4. alkaen)

Istuin eräänä päivänä Rampsin ikkunapöydässä ja mietin miltä tuntuisi nauttia aamiaista maatilan keittiössä Valkjärven rannalla. Aamiaiselle kattaisin parhaat maitotaloustuotteet, lihaa ja kalaa, upeita viljatuotteita tuoreen kahvin kera. Jutustelin kahvikupposen äärellä aatoksistani kollegalleni ja siitä se ajatus sitten lähti.

Countryn aamiaisella on tarjolla rutkasti tuoreita kasviksia, runsas leikkele-charcuterie ja  paikan päällä Countryn uunissa paistettuja sämpylöitä sekä riisipiirakoita munavoin kera. Kinnarin tilan pehtoorin puuroa haudutetaan pitkään, granola paahtuu omassa uunissa samoin kuin omput omenahilloon, vadelmahillo saa makuvärityksen vaniljasta. Hillot maistuvat jogurtin kera. Lämpimiksi aamiaisherkuiksi katetaan uunimunakasta, paistettuja tomaatteja ja makkaravalikoima.

Kahveina tarjoilemme Pauligin Reykjavikia sekä Porvoossa aurinkoenergialla paahdettua Robert Paulig Roasteryn Kipinää, josta valmistuvat myös espressopohjaiset kahvijuomat makusi mukaan. Monipuolinen teevalikoima viimeistelee kokonaisuuden.

Tulin onnelliseksi miettiessäni kattausta ja niinpä katoimme sen, juuri Sinulle.

Rakkaudella,
Teiju
Keittiöpäällikkö

Aamiaisen hinta 16,50€ (lapset 5-12v -50%).

Country Clubin Clubisauna

Country Clubilla sijaitseva Clubisauna on alle 10 henkilön ryhmille sopiva sauna. Clubisaunalla on miellyttävä pukuhuonetila, joka soveltuu hyvin pienen kokouksen järjestämiseen tai iltapalan nauttimiseen.

Clubisaunalle voit tilata juomat ja pikkupurtavat ravintolasta.

Avoinna tilauksesta.

Saunatilan vuokra alk. 60 €

Varaukset Asiakaspalvelu 0300 870 870
(Puhelun hinta 0,34 €/min sis. alv 24 %)