Olosuhteet

Vierumäellä on erinomaiset puitteet cheerleadingille ja lajin oheisharjoittelulle. Opistolla on kaksi kokonaista cheer-mattoa (14 x 16m) jotka voidaan tarpeen mukaan levittää Vierumäki Areenalle, urheiluhalliin tai pallohallin (12 x 14m). Kattokorkeus riittää kaikissa halleissa lajin monipuoliseen harjoitteluun ja kilpailuohjelmien tekoon.

Cheer-tanssijoille alustoina toimivat Areenan Pulastic, urheiluhallin Taraflex ja pallohallin hyväkuntoinen puulattia. Peili (12m) siajitsee pallohallissa.

Oheisharjoitteluun opisto tarjoaa monia mahdollisuuksia. Cheerleadingiin erityisesti sopivat voimistelusali (cheer-mattoa 10 x 12m, peili, telineitä, trampoliini), uimahalli sekä urheiluhalli (mm. juoksurata, kuntosali). Leirikokonaisuuden täydentävät keilahalli ja Flowpark.

Liiton maajoukkueet harjoittelevat Vierumäellä ja hyödyntävät tehokkaasti eri treenitiloja sekä nauttivat opiston ravintolapalveluista ja majoituksesta.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous leirityksestä sporttimyynnistämme tai jätä tarjouspyyntö sivun alalaidan lomakkeen avulla. Olemme sinuun pian yhteydessä!