Family Fun

Family Fun lomalla koko perhe liikkuu ja pitää hauskaa yhdessä monenlaisten aktiviteettien parissa! Loman aikana pääsette Volttiareenalle, Nerffaamaan, SUP lautailemaan, ja tietenkin uimahalliin!

Family Fun on suunnattu perheille joissa on 2-15 vuotiaita lapsia ja nuoria.

Aktiviteeteissa perhe pääsee ohjatusti yhdessä kokeilemaan erilaisia hauskoja ja jännittäviä lajeja, ja viettämään arvokasta aikaa yhdessä. Koette hetkiä jotka jäävät elämään muistoihin!

Kaikilla tunneilla perhe osallistuu tekemiseen yhdessä, ja ammattitaitoinen ohjaaja innostaa ja antaa vinkkejä eri lajien parissa. Nautitte toistenne seurasta hauskaa pitäen, valmiiden ruokapöytien ääressä. Varaa paikka lasten ja aikuisten yhteiseen lomaan nyt!

Kesän Family Funiin ilmoittautuessanne, täytättehän ilmoittautumisen jälkeen oheisen ennakkotietolomakkeen.

Syksyn Family Funiin ilmoittautuessanne, täytättehän ilmoittautumisen jälkeen oheisen ennakkotietolomakkeen.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.

Ajankohta
21.-23.7.2023 | 16.-18.10.2023
Kesto
2 vuorokautta
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta on aikuisilta 179 € ja lapsilta 89,50 €.

Malliohjelma
Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.