Flowparkin ajankohtaiset

  • flowpark, perheille, seikkailuloma

Suunnitteletko kiipeilemään lähtöä? Täältä löydät kaikki puiston ajankohtaiset asiat, muun muassa voimassa olevat tarjoukset. Joko mennään?

Flowpark avoinna pääsiäisviikonloppuna

Varma kevään merkki on pääsiäisenä puiden latvoissa heiluvat astetta isommat liito-oravat. Flowpark avaa nimittäin ovensa pääsiäisenä, tule sinäkin mukaan kevään ensimmäisiin kiipeilyihin!

Flowpark avoinna pääsiäisenä 19.-21.4. klo 10.00-18.00. Hinnat ja lisätiedot löydät infosivulta.

Lauantaina 20.4. klo 12.00-16.00 Flowparkista saatavilla myös virvokkeita, kahvia ja nuotiomakkaraa. Kyllä jaksaa taas kiivetä!

Kultaisella kortilla seikkailet yli rajojen!

Flowparkin Glod card -kausikortilla käytössäsi on yli 60 erilaista rataa sekä yli 380 tehtävää kaikissa Suomen Flowparkeissa. Lunasta kausikortti itsellesi tai lahjaksi lähimmästä Flowparkista tai verkkokaupasta.

FLOWPARK ❤ TEAM WORK

UUSI RATA! Flowparkissa on 1.5. eteenpäin mahdollista tulla testaamaan tiiminsä toimivuutta uudella Team Course:lla.

Onko tiimisi timanttinen ja yhteistyönne yhtä saumatonta kuin Tarzanin lannevaate? Tule haastamaan, yrityksesi, työtiimisi, joukkueesi tai kaveriporukkasi Flowparkin uutuusradalla, joka testaa vedättekö köyttä samaan vai eri suuntaan. Radan selvittämiseksi tarvitsette kiipeilijöiden lisäksi myös tukipilarit maankamaralle, joten vastuuta ja vauhdikkaita tilanteita riittää myös maasta käsin.

Kysy lisää ja varaa rata ryhmäsi käyttöön myyntipalvelustamme!