Flowparkin ajankohtaiset

Suunnitteletko kiipeilemään lähtöä? Täältä löydät kaikki puiston ajankohtaiset asiat, muun muassa voimassa olevat tarjoukset. Joko mennään?

Ruma villapaita -päivä

Flowparkkauskausi huipentuu perinteikkäisiin Ruma villapaita -päiviin 26.–27.10. Turussa sekä 26.10. Vierumäellä ja Ähtärissä.

Etsi käsiisi se ihanan ruma villapaita ja ansaitset pääsylipustasi alennusta. Mitä rumemman paidan päällesi löydät, sitä isomman alennuksen väliltä 25–99 % lipunmyyjämme sinulle mielivaltaisesti antavat.

Mikäli epäröit villapaitasi sopivuutta, tsekkaa alta karkea taulukko alennusprosenteista sekä niiden perusteista:
Ihan vain villapaita ➡ 25–40 %
Selkeästi liian pieni, iso, nukkaantunut, risa, kamalan värinen, jouluaiheinen tms. villapaita ➡ 41–80 %
Maksimaalinen panostus ja heittäytyminen ➡ 81–99 %

FLOWPARK ❤ PIKKUJOULUT

Pikkujoulut puunlatvassa?

Onko tiimisi timanttinen ja yhteistyönne yhtä saumatonta kuin Tarzanin lannevaate? Tule haastamaan yrityksesi, työtiimisi, joukkueesi tai kaveriporukkasi Flowparkin uutuusradalla, joka testaa vedättekö köyttä samaan vai eri suuntaan. Radan selvittämiseksi tarvitsette kiipeilijöiden lisäksi myös tukipilarit maankamaralle, joten vastuuta ja vauhdikkaita tilanteita riittää myös maasta käsin.  Nämä ovat pikkujoulut, jotka jäävät mieleen! Puistossamme on käytössä myös nuotiopaikka, jos haluate sen käyttöönne mainitsettehan tämän varausta tehdessänne. Suosittelemme illan jatkoksi savu-tai rantasaunan varaamista, kysy lisää myyntipalvelustamme. Pikkujoulukiipeilyt ovat mahdolliset marraskuun ajan.

Kysy lisää ja varaa rata ryhmäsi käyttöön myyntipalvelustamme!

Kultaisella kortilla seikkailet yli rajojen!

Flowparkin Glod card -kausikortilla käytössäsi on yli 60 erilaista rataa sekä yli 380 tehtävää kaikissa Suomen Flowparkeissa. Lunasta kausikortti itsellesi tai lahjaksi lähimmästä Flowparkista tai verkkokaupasta.