Flowparkin ajankohtaiset

Suunnitteletko kiipeilemään lähtöä? Täältä löydät kaikki puiston ajankohtaiset asiat, muun muassa voimassa olevat tarjoukset. Joko mennään?

Flowstaff etsii täydennystä tiimiinsä kaudelle 2021!

Haluatko osaksi tiimiä, joka mahdollistaa elämyksiä, varmistaa turvallisen seikkailuympäristön ja jeesaa sekä tsemppaa niin asiakkaita kuin duunikavereita ylittämään itseään?

Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Ahkeruus, aktiivisuus sekä vastuullisuus kuvaavat luonnettasi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, mutta tarvittaessa myös elekielen ja pantomiimin avulla. Säteilet aina hyvää fiilistä ja kannat oman kortesi kekoon toimivan tiimin puolesta.

Oletko sinä etsimämme vahva lenkki? 

Flowpark Vierumäki etsii puistoon vanhojen konkareiden jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2021. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista, asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittavalle ajanjaksolle. T painottuu välille touko-lokakuu ja haemme ohjaajia koko kaudelle, kiireisimmän sesongin ajaksi juhannuksesta koulujen alkuun sekä sesongista kauden loppuun asti. Mainitse hakemuksessasi, kuinka olisit käytettävissä. 

Huomioithan, että työ edellyttää osallistumista ohjaaja- sekä EA-koulutukseen. Ohjaajakoulutus tapahtuu maaliskuussa viikolla 12 ja EA-koulutus huhtikuun aikana. 

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
– vähintään 18 vuoden ikää
– hyvää fyysistä kuntoa
– asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
– oma-aloitteista sekä vastuullista otetta työntekoon.

Katsomme eduksi myös:
– jos olet joustavasti käytettävissä koko kauden
– monipuolisen kielitaidon
– jos sinulla on kiipeily- sekä ohjaajakokemusta
– flow-henkisyyden.

Tarjoamme sinulle THE työpaikan
• kasvavassa yrityksessä – mänty kasvaa ka. 20 cm vuodessa
• alan näköalapaikalla – jopa 20 m korkeudella
• kannustavassa ilmapiirissä – raikkaassa ulkoilmassa!

Hakuaika ja –ohjeet 

Laadi hakemus, jolla erotut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla 14.2.2021 mennessä osoitteeseen riku.valikangas@vierumaki.fi. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Vierumäki”Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja haastatteluihin kutsutaan hakuajan päätyttyä. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Riku Välikangas puh. 050 3719179