Flowparkin ajankohtaiset

Suunnitteletko kiipeilemään lähtöä? Täältä löydät kaikki puiston ajankohtaiset asiat, muun muassa voimassa olevat tarjoukset. Joko mennään?

Kuutamokiipeily

Flowparkissa pääset jälleen testaamaan Tarzan –huutoasi kuunvalon säestämänä! Perinteinen kuutamokiipeily järjestetään lauantaina 10.10 ja juuri sinut on kutsuttu! Tule testaamaan kuuhulluuttasi kanssamme ja nappaa kaverisi mukaan. Kuunvalo ja otsalamput valaisevat flowparkkajan tien aina yömyöhälle saakka. 

Tapahtuma-aika on klo 18-22 ja silloin kaikki liput 20€/kappale. Hinta sisältää seikkailun, alkuopastuksen ja varusteet (valjaat + kypärän).

Otsalamppuja voit lainata puistosta, mutta oma kannattaa kaivaa kaapista mukaan, koska lamppuja on rajallinen määrä.

Flowparkkaukseen on hyvä varata aikaa 2-3 tuntia ja huomioithan, että lipunmyyntimme sulkeutuu 1,5h ennen puiston sulkeutumista.

Lämpimästi tervetuloa!!

20€

Ruma villapaita -päivä

Vuoden viimeisenä flowparkkaus päivänä lauantaina 24.10 vanha villapaita on valttia, nimittäin Ruma villapaita -päivä tekee paluun! Nyt kannattaa kaivaa kaapista se vanhin, sekä kulahtanein villapaita ja valmistautua kiipeilyyn. Mitä nuhjuisempi paita sitä isompi alennus on luvassa. Jokainen villapaita palkitaan, mutta isompi panostus tuo isomman alennuksen!

Tarjous on voimassa koko päivän ja makutuomarina toimii puistomme henkilökunta.

Tervetuloa viettämään kanssamme kauden päättäjäisiä tyylillä!