Flowparkin ajankohtaiset

  • flowpark, perheille, seikkailuloma

Suunnitteletko kiipeilemään lähtöä? Täältä löydät kaikki puiston ajankohtaiset asiat, muun muassa voimassa olevat tarjoukset. Joko mennään?

Flowpark täyttää viisi vuotta!

Tule kanssamme juhlimaan merkkipäivää 15.6.2019 puistoomme supermukavan tekemisen pariin ja voit voittaa synttäripalkintoja!

Puistoissa tarjolla erikoisohjelmaa läpi päivän niin puiden latvoissa viihtyville hurjapäille, kuin maan kamaralla pysyttelevillekin. Ilmoittautumalla ennakkoon mukaan saat ostettua lipun tapahtumapäivänä puistossa huikeaan hintaan 10€! Muuten päivän aikana voimassa on normaalit hinnat. Ilmoittautua voit tästä linkistä. Puisto on tapahtumapäivänä auki klo 10.00-20.00, lipunmyynti sulkeutuu klo 18.30.

Päivän ohjelma la 15.6.

klo 10.00 Synttäriaarrejahti alkaa kiipeilyradoilla. Palkintoina löydät kiipeilyradoille piilotettuna eri arvoisia Vierumäki-lahjakortteja sekä makeannälkää taltuttavia jäätelölahjakortteja. Vaihdathan radoilta löytämäsi voittokuoret oikeisiin lahjakortteihin Flowparkin infopisteellä.

klo 11.00 Vierumäen oma Pihkis-ilves saapuu puistoon jakamaan lapsille karkkia ja kasvomaalaamaan itselleen ilves-pesueen.

klo 12.00-13.30 Laukataan keppareilla maastossa! Maastoon on rakennettu keppihevosen ja ratsastajan taitoa ja tarkkuutta vaativia esteitä, tule kokeilemaan miten suoriudut esteradasta! Ratsastaa voi joko omalla tai lainakepparilla. Jos osallistujia on riittävästi, halukkaiden kesken voidaan myös kisata esteradan nopeimmin suorituvan tittelistä!

klo 14.00 Synttäriaarrejahdin toinen kierros starttaa. Kiipeilyradoille on jälleen piilotettu voittokuoria, joista löydät eri arvoisia Vierumäki-lahjakortteja sekä makeannälkää taltuttavia jäätelölahjakortteja.

klo 15.00 Pihkis vierailee puistossa jälleen karkin jaossa sekä kasvomaalaamassa itselleen lapsista ilvespesuetta.

Lisäksi puiston haastavimmalla radalla kisataan kiipeilynopeudessa koko päivän. Puiston musta rata starttaa huiman pitkällä tikaskiipeämisellä, joka jo itsessään on haastava este. Synttärikisassa otetaan kisaajien kiipeilysuorituksesta aikaa, ja tavoitteena on kiivetä tikkaat ylös tavoiteaikaa nopeammin! Nopeille on tarjolla Flowpark-rannekkeita.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan 5-vuotiasta seikkailupuistoa!

FLOWPARK ❤ TEAM WORK

UUSI RATA! Flowparkissa on 1.5. eteenpäin mahdollista tulla testaamaan tiiminsä toimivuutta uudella Team Course:lla.

Onko tiimisi timanttinen ja yhteistyönne yhtä saumatonta kuin Tarzanin lannevaate? Tule haastamaan yrityksesi, työtiimisi, joukkueesi tai kaveriporukkasi Flowparkin uutuusradalla, joka testaa vedättekö köyttä samaan vai eri suuntaan. Radan selvittämiseksi tarvitsette kiipeilijöiden lisäksi myös tukipilarit maankamaralle, joten vastuuta ja vauhdikkaita tilanteita riittää myös maasta käsin.

Kysy lisää ja varaa rata ryhmäsi käyttöön myyntipalvelustamme!

Kuukausikortilla kiikut ei lopu kesken!

Kuukausikortilla kiipeilet rajattomasti Vierumäen Flowparkissa kuukauden aikana. Kortti  on voimassa kuukauden ensimmäisestä päivästä kuun viimeiseen päivään puiston aukioloaikoina ja sen saat lunastettua itsellesi lipunmyyntipisteestä.

Kuukausikortti on henkilö- ja puistokohtainen. Ei voimassa heinäkuussa.

Kultaisella kortilla seikkailet yli rajojen!

Flowparkin Glod card -kausikortilla käytössäsi on yli 60 erilaista rataa sekä yli 380 tehtävää kaikissa Suomen Flowparkeissa. Lunasta kausikortti itsellesi tai lahjaksi lähimmästä Flowparkista tai verkkokaupasta.