Flowparkin ryhmävaraukset

Ryhmävarausten alennushinnat

FLOWPARK ❤ TEAM WOR

UUSI RATA! Flowparkissa on 1.5. eteenpäin mahdollista tulla testaamaan tiiminsä toimivuutta uudella Team Course:lla.

Onko tiimisi timanttinen ja yhteistyönne yhtä saumatonta kuin Tarzanin lannevaate? Tule haastamaan, yrityksesi, työtiimisi, joukkueesi tai kaveriporukkasi Flowparkin uutuusradalla, joka testaa vedättekö köyttä samaan vai eri suuntaan. Radan selvittämiseksi tarvitsette kiipeilijöiden lisäksi myös tukipilarit maankamaralle, joten vastuuta ja vauhdikkaita tilanteita riittää myös maasta käsin.

Eikö aukioloajat sovi aikatauluunne?

Ei hätiä mitiä, ryhmien on mahdollista varata kiipeily lisämaksusta myös aukioloaikojen ulkopuolelle, toiveen voi mainita myyntipalveluun. Kiipeäminen ennen aukemista mahdollistaa nopeamman pääsyn radoille ja välttää kiireisten aikojen mahdollisesti ruuhkauttamat radat. Katso puiston aukioloajat täältä.

Ryhmävarausten muutos- ja peruutusehdot Flowpark –seikkailuhuvipuiston varauksissa:

1. Muutos toiseen ajankohtaan on mahdollinen vain uuden tarjouksen perusteella. Muutokset ja peruutukset Vierumäen myyntipalvelun kautta.
2. Muutokset varauksiin tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa.
3. Asiakas voi peruuttaa ennakkovarauksensa ilmoittamalla siitä sähköpostitse viimeistään 3 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa.
4. Jos peruutus tapahtuu 3-1 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa, asiakkaalta veloitetaan 50% varauksesta.
5. Mikäli peruutus tapahtuu alle 1 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa, asiakkaalta veloitetaan 100% varauksesta. Asiakas on kuitenkin oikeutettu kuuden (6) kuukauden sisällä käyttämään veloitetut pääsyliput yksittäislippuina puiston normaalien aukioloaikojen puitteissa. Uudesta ryhmävarauksesta asiakkaalta veloitetaan 95 eur.
6. Jos asiakas jättää käyttämättä varaamansa tapahtuman ilman peruutusilmoitusta, asiakkaalta laskutetaan 100% varauksesta.
7. Asiakas voi tehdä veloituksetta pieniä muutoksia henkilömääriin koskien Flowpark –puistoon varattua osallistujamäärää. (max. 20% vahvistetusta osallistujamäärästä). Oheispalvelujen osalta sovelletaan Vierumäen yleisiä sopimusehtoja.
8. Nämä erityisehdot koskevat vain varauksen Flowpark –osuutta. Kaikkien varauksen muiden palveluiden osalta sovelletaan Vierumäen yleisiä sopimusehtoja.