Flowparkin ryhmävaraukset

Ryhmävarausten alennushinnat

Rannekkeen normaalihinta on 24€/hlö (opiskelijat ja koululaiset 20€/hlö). Rannekkeen hinta alenee, jos osallistujia on vähintään 11.

  • rannekkeen hinta on 23€/hlö (opiskelijat ja koululaiset 19€/hlö), jos osallistujia 11–49 hlöä
  • rannekkeen hinta on 22€/hlö (opiskelijat ja koululaiset 18€/hlö),  jos yli 50 hlöä

Hanskat maksavat 3,50€/hlö.

Ryhmävarausten muutos- ja peruutusehdot Flowpark –seikkailuhuvipuiston varauksissa:

1. Muutos toiseen ajankohtaan on mahdollinen vain uuden tarjouksen perusteella. Muutokset ja peruutukset Vierumäen myyntipalvelun kautta.
2. Muutokset varauksiin tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa.
3. Asiakas voi peruuttaa ennakkovarauksensa ilmoittamalla siitä sähköpostitse viimeistään 3 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa.
4. Jos peruutus tapahtuu 3-1 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa, asiakkaalta veloitetaan 50% varauksesta.
5. Mikäli peruutus tapahtuu alle 1 arkipäivää ennen varauksen ajankohtaa, asiakkaalta veloitetaan 100% varauksesta. Asiakas on kuitenkin oikeutettu kuuden (6) kuukauden sisällä käyttämään veloitetut pääsyliput yksittäislippuina puiston normaalien aukioloaikojen puitteissa. Uudesta ryhmävarauksesta asiakkaalta veloitetaan 95 eur.
6. Jos asiakas jättää käyttämättä varaamansa tapahtuman ilman peruutusilmoitusta, asiakkaalta laskutetaan 100% varauksesta.
7. Asiakas voi tehdä veloituksetta pieniä muutoksia henkilömääriin koskien Flowpark –puistoon varattua osallistujamäärää. (max. 20% vahvistetusta osallistujamäärästä). Oheispalvelujen osalta sovelletaan Vierumäen yleisiä sopimusehtoja.
8. Nämä erityisehdot koskevat vain varauksen Flowpark –osuutta. Kaikkien varauksen muiden palveluiden osalta sovelletaan Vierumäen yleisiä sopimusehtoja.