Tervetuloa Flowpark Vierumäelle!

Voiko Flowparkiin tulla kiipeilemään poikkeustilanteessa?

Voit hyvillä mielin tulla seikkailemaan Flowparkiin, kunhan aina muistat noudattaa ensisijaisesti ajankohtaisia THL:n ohjeita. Taataksemme seikkailusi turvallisuuden myös poikkeusaikana olemme järjestäneet puistoissa toiminnot niin, että voimassaolevat rajoitukset täyttyvät. Huomioimme turvaetäisyydet lipunmyynnissä, opastuksissa, lähdöissä ja radoilla. Suosittelemme sinua lukemaan ja mahdollisuuksien mukaan myös tulostamaan sekä allekirjoittamaan turvallisuusohjeet ennakkoon, myös lipun ostaminen ennakkoon verkkokaupasta helpottaa asiointiasi puistoissa. Maksamisessa suosithan korttia käteisen sijasta. Suosittelemme käyttämään kiipeillessäsi hanskoja, joita voit ostaa lipunmyynnistä tai tuoda mukaan kotoasi. Tehtävillä sekä lavoilla suosituksenamme on yksi henkilö kerrallaan, lisäksi suosittelemme välttämään radoilla ohittamista. Asiakaskapasiteettia rajoitamme tilanteen mukaan. Suoritamme tehostettuja siivouksia ja desinfioimme kaikki kypärät sekä valjaiden smart belay-varmistuslaitteet jokaisen käyttökerran jälkeen. Olet erittäin tervetullut herättelemään sisäisen flowparkkaajasi yksin sekä yhdessä perheesi tai seurueesi kanssa!

Mikä on Flowpark?

Sulje silmät, hengitä syvään, tartu kiinni liaaniin ja hyppää! Jätä arkihuolet hetkeksi maanpinnalle ja kiipeä puuhun. Olet sitten mielessäsi Tarzan tai Jane tai ihan vain tavallinen ulkoilmasta nauttiva ihminen ilman lannevaatteita – Flowpark tarjoaa jokaiselle jotakin.

Flowparkin seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta ja radoilla pääset suorittamaan erilaisia tehtäviä oman taitotasosi mukaan. Yläköysiratojen tehtävät sisältävät mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowparkin radoille ei tarvita ennakko-osaamista. Seikkaileminen radoilla tapahtuu jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä. Varusteiden käyttö ja radoilla toimiminen opastetaan ennen varsinaisille radoille pääsyä. Jokainen asiakas suorittaa testiradan, jonka läpäistyään pääsee seikkailemaan itsenäisesti radoille.