Flowpark info

Flowpark-kausi on päättynyt

Flowpark Vierumäki päätti kautensa 28.10.2018 tyylikkäästi perinteisellä ruma villapaita -viikonlopulla. Kiitos ahkerille kiipeilijöille, teitte kaudesta mahtavan, nähdään taas ensi vuonna!

flowpark, perheille, seikkailuloma

Mikä on Flowpark?

Sulje silmät, hengitä syvään, tartu kiinni liaaniin ja hyppää! Jätä arkihuolet hetkeksi maanpinnalle ja kiipeä puuhun. Olet sitten mielessäsi Tarzan tai Jane tai ihan vain tavallinen ulkoilmasta nauttiva ihminen ilman lannevaatteita – Flowpark tarjoaa jokaiselle jotakin.

Paras Flow saadaan ulkoilmassa! Flowparkin seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta ja radoilla pääset suorittamaan erilaisia tehtäviä oman taitotasosi mukaan. Yläköysiratojen tehtävät sisältävät mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowparkin radoille ei tarvita ennakko-osaamista. Varusteiden käyttö ja radoilla toimiminen opastetaan ennen varsinaisille radoille pääsyä. Jokainen asiakas suorittaa testiradan, jonka läpäistyään pääsee seikkailemaan itsenäisesti radoille. Seikkaileminen radoilla tapahtuu jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä.

Flowpark sopii kaikenikäisille seikkailijoille. Puistossa on yhteensä 11 rataa, joista kaksi skidirataa sopii myös perheen pienimmille (alle 120cm pitkä).  Lämpimästi tervetuloa kiipeilemään!

Radat ja pääsyvaatimukset

Flowpark Vierumäellä seikkaillaan yhteensä 11:lla radalla. Radoista yksi on testirata, kaksi skidirataa ja kolme liukuja. Loput radoista ovat 1-13m korkeudessa eteneviä yläköysiratoja. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeustasoon.

Ratojen vaikeustasot ja pituusrajat

Seikkailuradat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen värikoodeilla.
Vihreä Helppo > 120 cm
Sininen Helpohko > 120 cm
Punainen Keskivaikea > 150 cm
Musta Vaikea > 150 cm

Ikä ja muut pääsyvaatimukset

Korkeille seikkailuradoille alaikäraja on 7 vuotta. Kiipeilijältä vaaditaan myös 120cm:n pituus. Alle 7-vuotiaiden ja 120cm pitkien kiipeilijöiden käytössä ovat skidiradat.  Turvallisuussyistä kaikilla alle 14-vuotiailla tulee olla aikuinen ohjaaja mukana puistossa. Yksi aikuinen voi neljästä lapsesta. 7-9-vuotiailla aikuisen ohjaajan pitää olla mukana radoilla. 10-13-vuotiailla aikuisen ohjaajan tulee valvoa seikkailua mukana radalla tai maasta käsin. 14-vuotiaasta alkaen radoilla voi seikkailla itsenäisesti huoltajan suostumuksella.

Huoltajan lupa seikkailuun

Kaikki seikkailijat tutustuvat turvallisuusohjeisiin ennen seikkailua. Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten kohdalla myös huoltajan tulee tutustua turvallisuusohjeisiin. Allekirjoitetut turvallisuusohjeet toimivat lupana seikkailuun.

Pienet flowparkkaajat

Vierumäen Flowparkissa on Skidi-rata, jossa myös alle 7-vuotiaat ja alle 120cm pituiset lapset pääsevät flowparkkauksen tunnelmaan aikuisen valvonnassa. Leikkiradalla käytetään samoja varusteita ja toimitaan kuten muillakin seikkailuradoilla. Lasten rata kulkee vain puolen metrin korkeudella, joten vanhemmat voivat seurata pienten flowparkkaajien seikkailua maastakäsin vierestä.