Frisbeegolfin kesäleiri, 3 vrk täysihoidolla

Frisbeegolf leiri 9-15v. Lapsille ja nuorille.

Mietitkö lapselle tai nuorelle hauskaa tekemistä kesäksi? Frisbeegolfin kesäleiri on ainutlaatuinen ja hauska tilaisuus kerryttää mukavia kesämuistoja!

Tällä lapsille ja nuorille suunnatulla leirillä perehdytään frisbeegolfin saloihin. Leirillä hyödynnetään Vierumäen frisbeegolf rataa sekä muita loistavia puitteita, mutta päästään myös tutustumaan Kippasuon maailmanluokan frisbeegolfkenttään. Frisbeegolfin lisäksi leirillä on tarjolla myös muuta mukavaa kesäistä toimintaa, esimerkiksi kiipeilyä Flowparkissa, lettuilta tunnelmallisella nuotiolla ja tietenkin saunomista ja uimista! 

Leiri toteutetaan yhdessä Kippasuo PRO DiscGolfParkissa toimivan Lords of DiscGolf ry:n kanssa.

Tutustu alustavaan leiriohjelmaan ja varaa paikkasi!


Ostettuasi leirin, pyydämme teitä antamaan lisätietoja leiriläisestä. Leiriläisen lisätietolomake avataan kesäleirien osin huhtikuun aikana. Leirille ilmoittautuneet saavat tiedon lomakkeesta sähköpostitse.  

Tämä linkki aktivoituu, kun leiriläisen lisätietolomake on avattu. 


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan. 

Ajankohta
19.-22.6.2023
Kesto
Kolme vuorokautta
Hinta
Kurssin hinta ilman majoitusta 226 € Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %)

Malliohjelma

Malliohjelmat ovat alustavia ohjelmia. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Tutustu leirin infokirjeeseen ja malliohjelmaan.

Ruokailu
Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen. Ruokailut ravintola Puhtissa.
Majoitus
Majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Jos leiri ostetaan vain leiriläiselle, ilman huoltajaa, leiriläiset sijoitellaan 2 hlön huoneisiin.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.