Futsalin kesäleiri

Kurssin hinta alk. 237,00 € Varaa

10–14-vuotiaille Futsal Kesä 2022

Futsalin kesäleiri

Futsalin kesäleiri on suunnattu kaikille lajista innostuneille aloittelijoille tai pidempään pelanneille 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Leirillä teemme lajiharjoituksia sekä vietämme aikaa yhdessä kivojen kesäisten aktiviteettien merkeissä. Leiriohjelmaan sisältyy muun muassa uimista sekä seikkailu Flowparkissa. Leirillä ohjaajina toimivat liikunta-alan ammattilaiset ja futsalin huippuosaajat. Leirin vetäjänä toimii Suomen parhaaksi futsalin pelaajaksi äänestetty Jukka Kytölä.

Tutustu alustavaan leiriohjelmaan ja varaa paikkasi!

Tutustu leirin infokirjeeseen tästä.

Ostettuasi leirin, antaisitko lisätietoja leiriläisestä kyselylomakkeen kautta.

Ohjaajan esittely

Jukka Kytölä on 32-vuotias futsalammattilainen, joka työskentelee pelaajana ja valmentajana jyväskyläläisessä Kampuksen Dynamossa, yhdessä Suomen johtavimmista futsalseuroista.

Kytölä on valittu urheilutoimittajien äänestyksessä viisi kertaa Suomen parhaaksi futsalpelaajaksi (2017–2021). Hän on pelannut kolme kautta Italian kahdella ylimmällä sarjatasolla ja edustanut maajoukkuetta 94 ottelussa.

Kytölä on kouluttautunut Uefa Futsal B -valmentajaksi. Hän on järjestänyt junioreille lukuisia Kampuksen Dynamon futsalkesäleirejä ja intensiivitreeniviikkoja sekä ohjannut mallifutsaltreenejä Keski-Suomen alueella. Tällä hetkellä hän toimii päävalmentajana SM-sarjassa ja Ykkösessä pelaavassa KaDyn P17-joukkueessa.


Futsalin kesäleiri on opetusministeriön tukemaa vapaan sivistystyön toimintaa.

Ajankohta
12.–15.6.2022
Kesto
3 vuorokautta
Hinta
Leiriohjelman hinta 237 €, leiriohjelma majoituksella 345 €

Malliohjelma

Katso leirin malliohjelma tästä.

Ruokailu
Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen. Pelkkään ohjelmaan sisältyy lounas & päivällinen. Ruokailut ravintola Puhtissa.
Majoitus
Opistotasoinen
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

Lisää henkilöitä
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia