Future Skating Stars -muodostelmaluistelu. Sisältää 3 yön majoituksen täysihoidolla.

Future Skating Stars -muodostelmaluistelu on uusi muodostelmaluistelun kesäleiri yksilöille!

Kesä 2023

Kesällä 2023 järjestetään uutena leirinä Future Skating Stars - muodostelmaluistelu kesäleiri yksilöille. Leiri on tarkoitettu minorit- ja noviisit sarjojen luistelijoille. Leiriläiset jaetaan ryhmiin ja jääharjoitukset suunnitellaan vastaamaan kunkin ryhmän taitotasoa. Leiri on yksilötaitopainotteinen ja oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti Vierumäen olosuhteita, kuten Volttiareenaa ja Flowparkia. Leiriläisille tarjotaan uniikki mahdollisuus tehdä henkilökohtainen kehittymissuunnitelma omiin yksilötaitoihin liittyen. 

Leirin vastuuvalmentajana toimii Marigold IceUnity- joukkueen riveissä MM-hopeaa vuonna 2022 voittanut Jasmin Kuusla. Nykyisin Jasmin valmentaa muodostelmaluistelua Helsingin Luistelijoissa.


Leiriläisen lisätietolomake avataan kesäleirien osin huhtikuun aikana. Leirille ilmoittautuneet saavat tiedon lomakkeesta sähköpostitse. 

Tämä linkki aktivoituu, kun leiriläisen lisätietolomake on avattu.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kuva: Antti Lehto, Suomen Taitoluisteluliitto


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
12.-15.6.2023
Kesto
3 vuorokautta

Malliohjelma

Tästä voit lukea leirin infokirjeen ja malliohjelman. Malliohjelmat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy kurssin hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Mainitsettehan varatessanne lapsenne nimen. Lisätietoja ja varaukset: vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21). Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.