Green Card ulkokurssit

Green Card -kursseista löydät sinulle sopivan paketin

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta golfista. Tehokas opetus antaa avaimet harrastuksen aloittamiseen, ja tekee golfin pelaamisesta hauskempaa. Green Cardin tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen aloittamiseen sekä kentällä pelaamiseen riittävän reippaasti.

Kesällä 2018 tarjoamme pidempiä Green Card -kursseja majoituksella ja ruokailulla. Löydät ajankohdat ja ohjelmat alempaa tältä samalta sivulta. Jos haluat pelkän opetuksen ja Green Card -testit niin löydät lisätiedot ja ajankohdat tästä.

Huomioithan, että kurssit toteutuvat viidellä osallistujalla ja ilmoitamme toteutumisesta noin viikkoa ennen ajankohtaa.

Green Card -kurssiohjelmat

Kurssiohjelmat
Malliohjelma Green Card pe-su
Malliohjelma Green Card ma-to
Malliohjelma Green Card ma-ke

Osta kurssi verkkokaupastamme!

Kesän kurssit nyt myynnissä verkkokaupassamme. Tutustu ja varaa alta sinulle sopivalla majoituksella! Kurssin tarkempaan ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla kurssin nimeä alta.

Syyskuun kurssit

Kurssi Päivämäärät Hinta

Hinnat

alk. 320 € / hlö täysihoidolla opistotason majoituksessa
alk. 360€ / hlö täysihoidolla Vierumäki Resort Hotellin majoituksessa

Täysihoitohinta sisältää majoituksen jaetussa 2 hh:ssa, täysihoitoruokailut, ohjelman sekä kenttä- ja pelimaksut. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa. Opistotason majoitus sporttihotelli Ilkassa, ruokailut ravintola Wanha Salissa. Alkaen hinnoissa hyödynnämme sesonkihinnoittelua.

1 hengen huoneen lisämaksu 35€ / vrk. Kurssi toteutuu viidellä osallistujalla, vahvistamme kurssin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa

Late Check Out  sunnuntaisin klo 18.00 asti. Lisämaksu 25€/huone.