Tee varaus

Green Card -kurssit

Vierumäellä järjestetään Green Card -kursseja ympäri vuoden. Ulkokurssit alkavat heti, kun kentät avataan keväällä. Talvella järjestetään sisäkursseja, mutta varsinainen pelikoe suoritetaan keväällä kenttien avauduttua. Pelikokeeseen tulee varata aika erikseen.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta golfista, mutta se antaa avaimet harrastuksen aloittamiseen. Green Cardin tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen aloittamiseen sekä kentällä pelaamiseen.

Alkeiskurssi ei yksinään takaa suorituksen hyväksymistä. Omaa osaamista on hyvä kehittää harjoituskentällä myös omatoimisesti tai opettajan avustuksella. Golfmailat saat tarvittaessa lainaan kurssin ajaksi.

Green Card -lyhytkurssit kesällä 2017

Suositut Green Card -lyhytkurssimme jatkuvat kesällä 2017, sisältäen opetuksen ja Green Card testit.

Green Card lyhytkursseilla saat hyvän pohjan uudelle harrastukellesi. Valmentaja ohjaa ja antaa harjoitteet puttitekniikasta  aina draiviin ja pelaamiseen asti. Kurssilla painotetaan erityisesti positiivista ja riittävän ripeää pelaamista muut pelaajat huomioon ottaen.

Kurssien ajankohdat ja varaukset näet täältä. Varaa kurssi kätevästi verkosta!

 

79€

Pidempien Green Card -kurssien hinnat

alk. 310€ / täysihoitohinta

Täysihoitohinta sisältää majoituksen 2 hh huoneessa, ruokailut ja ohjelman sekä kenttä- ja pelimaksut. 1 hengen huoneen lisämaksu 35€ / vrk.

Late Check Out  sunnuntaisin klo 18.00 asti. Lisämaksu 20€/huone.

Malliohjelma

Kurssin malliohjelman voit katsoa alla olevista linkeistä. Tervetuloa pelaamaan!

Malliohjelma Hinta alk.
Green card -kurssi ma-ke 21.8-23.8.2017 310€
Green card -kurssi pe-su 25.-27.8.2017 345€
Green card -kurssi ma-ke 28.8-30.8.2017 310€

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu kurssille alla olevan lomakkeen kautta.  Ilmoittautumisvahvistus sekä maksulinkki lähetetään sähköpostitse antamaasi osoitteeseen. Pyrimme vahvistamaan kurssipaikan ja majoitusvaraukset 3 arkipäivän sisällä lomakkeen lähettämisestä. Huomioithan, että mikäli saapumiseesi on alle 3 arkipäivää, tulee varaus tehdä puhelimitse myyntipalveluumme (ma-pe klo 8-16, puh. 010 5777 012).