Pelikurssit Vierumäellä, huippukentät käytössäsi

Vierumäen pelikurssit on tarkoitettu golfia jo pelaaville. Vierumäellä on kaksi 18-reikäistä ja  9-reikäinen golfkenttä. Golfopettajamme ovat kokeneita liikunnan ammattilaisia.

Golfin pelikurssit Vierumäellä, pelaa parannetuilla huippukentillä, kertaa ja opi uutta!

Golfpelikurssit Vierumäellä sisältävät monimuotoisia harjoituksia ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Treeneissä kerrataan tärkeät perusasiat ja opitaan uutta, niin tekniikasta kuin pelitaktiikastakin. Pelikierrokset tasostasi riippuen Classicilla tai ammattilaistenkin suosimalla Cookella. Tarkennamme kurssin ohjelmaa ja teemoja kurssilla ryhmän tason ja tasoitusten mukaan.

Kurssivaihtoehtoja tarjoamme alkuviikon ma-ke -kursseista aina viikonloppujen pe-su -kursseihin tai pidempiin ma-pe -kursseihin. Valitse siis omasi!

Kurssit toteutuvat viidellä osallistujalla ja ilmoitamme toteutumisesta noin viikkoa ennen ajankohtaa. Tutustu kurssiohjelmiin alta.

Kesän golfkurssien kurssiohjelma
Golfkurssien ohjelma ma-ke
Golfkurssien ohjelma ma-pe
Golfkurssien ohjelma pe-su
Golfkurssin ohjelma 22.-26.7.2019, mukana Oliver Lindell

Hinta ja majoituskohteet

Kurssi alkaen 339 € / hlö täysihoidolla sporttihotelli Ilkassa
Kurssi alkaen 395 € / hlö Vierumäki Resort Hotellin majoituksella. Tämä paketti ei sisällä lauantain päivällistä.
Kurssi alkaen 299 € / hlö pelkkä kurssiohjelma ilman majoitusta tai ruokailuja. Sisältää vain ohjelman mukaisen opetuksen ja aktiviteetit.

Täysihoitohinta sporttihotelli Ilkassa sisältää majoituksen 2 hh:ssa, täysihoitoruokailut ja ohjelman. Ruokailut ravintola Wanha Salissa aivan hotelli Ilkan tuntumassa.

Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla hinta sisältää majoituksen 2 hh:ssa, ohjelman sekä ruokailut hotellin ravintolassa lukuunottamatta lauantain päivällistä. Lauantain päivällisvaihtoehdon voit valita omakustanteisesti laajasta tarjonnastamme. Kokeile vaikkapa ravintola Grillin makunystyröitä hellivää  à la carte -listaa tai herkuttele rennommin Golf Paviljongilla tai Sport Barissa. Herkulliset ravintolavaihtoehdot löydät täältä.

Pelkkä kurssiohjelma sisältää vain ohjelman mukaisen opetuksen ja aktiviteetit, ei majoitusta tai ruokailuja. Muistathan varata majoituksesi tarvittaessa erikseen.

1 hengen huoneen lisämaksu 35€ / vrk. Kurssi toteutuu viidellä osallistujalla, vahvistamme kurssin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Late Check Out  sunnuntaisin klo 18.00 asti. Lisämaksu 25€/huone.

Osta kurssit verkkokaupastamme

Kesän kurssit voit nyt ostaa verkkokaupastamme. Tutustu ja varaa alta sinulle sopivalla majoituksella! Kurssin tarkempaan ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla kurssin nimeä alta.

Heinäkuun golfkurssit

Kurssi Päivämäärät Hinta

Elokuun golfkurssit

Syyskuun golfkurssit