Kesän golfkurssit

Svingin kehittäminen on meillä pääasia. 

Uudistuneiden golfkurssiemme pääsisältönä on svingitekniikan kertaus ja kehittäminen. Pelaamista ja lähipelin teemoja unohtamatta. Opetusryhmien koko on maltillinen joten jokainen saa henkilökohtaistakin palautetta, tasonsa mukaan. Oli sitten kyseessä vuosia pelannut konkari tai vasta Green Cardia tavoitteleva. Aloittelevatkin golfarit pääsevät meillä pelaamaan Coach kentälle joten luvassa on oppimista aidossa ympäristössä. Ei pelkästään lyöntiharjoitusta. Enemmän pelanneet ohjataan Cooke tai Classic kentälle.

Svingiharjoittelu lähtee liikkeelle alkuasennon tarkistuksella, joka on hyvä aina tarkistaa. Tämän jälkeen edetään pienemmistä mailoista isompiin ja kehitetään askel kerrallaan liikettä ja svingiä. Etenkin draivin / avauslyöntien teemoihin käytetään riittävästi aikaa koska tämä on palautteen perusteella yksi halutuimmista aiheista.

Lähipelitreeneissä putin, tsippien ja etenkin wedgen tekniikkaa harjoitellaan griinin läheisyydessä monipuolisesti. Vanhoja rutiineja saatetaan hieman uudistaa ja antaa vaihtoehtoja golfarin lyöntivalikoimaan. Mailavalinnat eri matkoilta ovat osa taktista suunnittelua ja siihenkin saat ohjeita. Vinkkejä ja neuvoja annetaan kuitenkin maltillisesti ja jokaisen vahvuudet ja kehittäimiskohteet huomioiden.

Tavoitteena on että kurssin käytyäsi sinulla olisi halu jatkaa harjoittelua kotikentällä ja sitä kautta kehitys jatkuisi ja tasoitus kenties kohentuisi.
Pidempään golfia harrastaneet pelaavat vähintään yhden kierroksen täysimittaisella kentällä, Cookella tai Classicilla. Vähemmän lajin parissa olleet tutustuvat Coach kenttäämme. Mikäli haluat päätöspäivälle toisen kierroksen omatoimisesti, niin sekin onnistuu.

Tutustu golfkurssien ohjelmiin

Golfkurssiohjelma
Golfkurssi ma-ke
Golfkurssi pe-su

Osta verkkokaupastamme

Varaat golfkurssin näppärästi täältä

Myyntipalvelumme auttaa myös mielellään varauksen tekemisessä. Huomioimme toiveesi parhaamme mukaan, joten ethän epäröi tiedustella myös räätälöityjä kurssipakettejamme.

Golfkursseille voi osallistua +10-vuotiaat. Huomioithan, että yli 14-vuotias merkitään aikuiseksi.