Golfosakkaille

Yleistä

————————

Kenttien tilanne nyt

Info ja yhteystiedot

Osakaskirje 1/2019 – Huhtikuu

Osakaskirje 2/2018 – Marraskuu

Classicin perusparannuksen suunnittelija Martin Ebertin tervehdys osakkaille

Yhtiöjärjestyksen muutoksen mukaisesti lähetämme jatkossa kokouskutsut sähköpostitse. Pyydämme ystävällisesti toimittamaan osoitteen sähköpostiosoitteeseen golfposti@vierumaki.fi. Kutsu julkaistaan myös yhtiön kotisivuilla.

Golfosakasvaihdot 2019

Greeniä Koko Seutu

Yksi ilmainen vapaasti valittava vaihtopäivä muilla GKS-kentillä. Vaihto-oikeus voimassa arkisin 1.5. alkaen. Ajanvaraus kuten vieraspelaajilla yleensä. Vaihtokentillä löytyy lista Vierumäen golfosakkaista.

Kilpailumaksut GKS-osakkaille (kilpailumaksu sisältää lounaan kilpailun yhteydessä):
– Sikspäki 25 € (norm. 50 €), osakaskortilla
– ViisLeideistä 25 € (norm. 50 €), osakaskortilla
– Teerenpeli Golf Tournament 25 € (norm. 50 €), osakaskortilla

GKS-kentät: Hartola Golf, Iitti Golf, Kanava Golf, Lahden Golf, Messilä Golf, Vierumäki Golf

Muut kenttävierailut osakaskortilla

Osakkeenomistajilla on mahdollisuus vierailla veloituksetta kaksi (2) kertaa pelikauden 2019 aikana Golf Talmassa, Kytäjä Golfissa, Pickala Golfissa sekä St. Laurence Golfissa. Lisäksi mahdollista ottaa kaveri mukaan kenttäkohtaisella osakkaan vieras -hinnalla.

Ajankohtaista tietoa vaihtuvista ja uusista Golfosakaseduista saatavilla myös caddiemasterilta.

Muistathan nauttia eduista koko rahalla!

Tapahtumakalenteri

Finnish International Junior Championship 24.–28.6.2019 (FIJC 2019) hosted by Mikko Ilonen
Tänä vuonna kansainvälinen juniorikilpailu pelataan Vierumäellä jo seitsemättä kertaa, tälläkin kertaa Cooke-kentällä. Viime vuonna kilpailussa pelasi 156 pelaajaa, joista 60 oli ulkomailta.

www.golf.fi ja Twitter #FIJC2019.

Vierumäki Finnish Challenge Tour 1.–4.8.2019
Challenge Tourin kilpailu neljättä kertaa Vierumäen Cooke-kentällä. Kolmas kerta toden sanoi, ja viime vuonna oli erittäin onnistunut tapahtuma. Tehdään tästä vuodesta entistäkin hienompi, yhdessä.

Kumppanuuspaketteja sekä muutamia lähtöryhmiä Pro Ameihin (á 3.000 €) on vielä saatavilla, ota yhteyttä Jan Ruohoon. Kilpailupäivien VIP-paketit ovat myös myynnissä.

www.vierumakifinnishchallenge.fi Twitter: #VierumakiCT

Finnish Tour -finaali 12.–15.9.2019
Audi Finnish Pga Golf Tour on Suomen valtakunnallisesti korkein golfin kilpailutaso ja kiertueen finaali pelataan syyskuussa 2019 jälleen Vierumäellä. Kiertue toimii hyvänä ponnahduslautana monelle suomalaiselle, ja kilpailussa on mahdollista nähdä tulevaisuuden suomalaisia tähtipelaajia. Tervetuloa seuraamaan suomalaista huippugolfia!

www.finnishtour.fi Twitter: #RoadToVierumaki

Vapaaehtoiseksi tapahtumiin
Onnistuaksemme näissä merkittävissä kilpailuissa tarvitsemme kaikkiin kilpailuihin vapaaehtoisia erilaisiin työtehtäviin. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ensisijaisesti otetaan huomioon ne, jotka pystyvät sitoutumaan kokonaisille ja useammille päiville. Tehtäviin valituille tarjotaan ruuat sekä kahvit kilpailujen aikana, sekä vapaa pelikerta Cooke -kentälle.

Ilmoita halukkuudestasi ville.vaimala@vierumaki.fi.

HUOM! Kilpailut rajoittavat muuta pelaamista, joten kyseisinä päivinä on hyvä käyttää osakasetuja muilla kentillä (kts. yllä) tai omien pelien vaihtoehtona voit lähteä seuraamaan tulevaisuuden huippuja.

Caddiemasterin toimisto ja ajanvaraus

Classic-, Coach- ja Cooke-kenttien sähköposti- ja puhelinajanvaraukset hoidetaan keskitetysti ”back officesta”, joka palvelee päivittäin klo 9–17. Ajanvaraukset voi tehdä numerosta 010 5777 031 tai sähköpostilla caddie.master@vierumaki.fi.

Nettivaraus – lähtöajat

Nettivaraus on sujuva ja nopea tapa varata aikoja. Kaikki golfarit, jotka ovat jäsenenä jossain suomalaisessa golfseurassa, voivat varata lähtöaikoja suoraan verkossa www.golfbox.fi. Osakkaat, jotka eivät ole Vierumäen golfseuran jäseniä, löytävät tarkat ohjeet kirjautumiseen täältä.

Käyttäjätunnus = fi-[seuranro]-[jäsennumero] (esim. fi-16-235)
Salasana = syntymäaikasi (ppkkvv) (esim. 170472)

Huomioithan, että osakkaille tarkoitettuja PrimeTime-aikoja ei voi varata internetissä.

Nettivaraus – golfopetus

Golfopetuksen varauksen voit tehdä suoraan toimipisteisiimme Golf Talmaan tai Vierumäelle täällä.

Tasoitusrajat

Tasoitusraja Classic- ja Cooke-kentille on hcp 54. Coach-kenttään voit tuoda ystäväsi tutustumaan ilman green cardiakin. Riittää, että ryhmässä on yksi tasoituksen omaava pelaaja.

Valvonta

Caddiemasterilla ja kenttähenkilökunnalla on oikeus tarvittaessa muuttaa sekä yhdistellä lähtöryhmiä. Tällä pyrimme parantamaan pelaajien viihtyvyyttä ja pelin kulkua kentillämme.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan valvojana, ota yhteyttä Jan Ruohoon.

Polettiälyavain

Rangen palloautomaatit toimivat 2 euron kolikolla tai ladattavalla älyavaimella. Älyavaimia saa ostaa caddiemasterilta 5 euron hintaan (osakkaille veloituksetta). Älyavain toimii molempien kenttien rangeilla ja Classic-kentän kurssipäädyssä, jossa harjoittelu on mahdollista muillekin kuin opetuksiin osallistuville. Huomioithan, että opetus-, valmennus- ja koulutusryhmiin osallistuvilla on etuoikeus käyttää kurssipäädyn harjoituspaikkoja. Puhelimen läheisyys saattaa nollata älyavaimen.

Rangeilla saa nyt myös maksettua pallot suoraan pankkikortilla.

Sähkökärryt ja golfautot

Golfauton voi varata etukäteen 40 euron kierroshintaan. Katso Golfosakasedut – 25 euroa osakkaille. Classic-kentän golfautojen nouto ja palautus Vierumäkihallin päässä olevaan golfautohalliin. Cooken-kentän golfautojen nouto ja palautus Golf Paviljongin päässä olevaan golfautohalliin.

Oman golfauton tuonnista kentillemme on sovittava erikseen kenttämestarin kanssa. Oman golfauton käytöstä perimme 20 euron kierrosmaksun.

Uutuutena tähän kauteen on sähkökärryjä vuokrattavissa molemmilla kentillä. Sähkökärryt saatte vuokralle 15 euron kierroshintaan. Katso golfosakasedut –10 euroa osakkaille.

Mahdolliset muutokset osakeluetteloon – osakkeen myynti

Mikäli osakkeenomistuksessanne tapahtuu muutoksia tai osoitteenne muuttuu, pyydämme ilmoittamaan asiasta viipymättä.

Osakkeenomistuksen muuttuessa tarvitsemme kopion kauppakirjasta sekä kuitin maksetusta varainsiirtoverosta tehdäksemme muutoksen osakerekisteriimme. Mikäli olette aikeissanne myydä golfosakkeenne, paras paikka osakkeen myynnille on www.golfpiste.com. Lisäksi voitte ilmoittaa myyntitiedot osakkeesta toimistoon.

Osakkaiden sähköpostirekisteri ja golfin uutiskirje

Keräämme osakkeenomistajista sähköpostirekisteriä, jotta voimme lähettää kohdennettuja viestejä suoraan osakkaille. Toivomme, että lähetät sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen matias.keskikyla@vierumaki.fi, jotta saat osakkaille kohdennetut tiedotteet sekä esimerkiksi golfosakasedut sähköisessä muodossa. Golfin uutiskirjeen voit tilata liittymällä rekisteriin täällä.

Green fee hinnasto

Osakkaan ja pelioikeuden haltijan vieraan hinnat
Tiesithän, että osakkeenomistajana tuodessasi vieraan kanssasi pelaamaan Classicille tai Cookelle, saa vieraasi alla olevista listahinnoista 50% alennuksen. Etu koskee yhtä vierasta per osakkeenomistaja.

Vuokrapelioikeuden haltijan vieraan hinta on kiinteä 40e/hlö, läpi kauden. Etu koskee yhtä vierasta per vuokrapelioikeuden haltija.

2019 Kauden alusta – 31.5.2019 asti 1.6.–31.8.2019 1.9.2019 – kauden
loppuun
COOKE ARKI VKL ARKI VKL ARKI VKL
Green fee Aikuinen 56 € 64 € 66 € 74 € 56 € 64 €
Juniori, 25 v. ja alle (s. 1994->) 28 € 32 € 33 € 37 € 28 € 32 €
Twilight klo 16/17 jälkeen  35 €  40 € 35 € 40 €  35 €  40 €
CLASSIC ARKI VKL ARKI VKL ARKI VKL
Green fee Aikuinen 56 € 64 € 66 € 74 € 56 € 64 €
Juniori, 25 v. ja alle (s. 1994->) 28 € 32 € 33 € 37 € 28 € 32 €
COACH (par 3) ARKI VKL ARKI VKL ARKI VKL
Päivä Green fee Aikuinen 30 € 30 € 30 € 30 € 30 € 30 €
Kierros Green fee Aikuinen 20 € 20 € 20 € 20 € 20 € 20 €
Päivä Green fee Juniori, 10–25 v. 10 € 10 € 10 € 10 € 10 € 10 €
Päivä Green fee Juniori, alle 10 v. 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €

Juniorihinnat
syntynyt v. -94 ja myöh.

Edut sisarkentällä

Vierumäki Golf Oy:n (Classic) nimetyt, sekä monikäyttöpelioikeuden ja pelilippujen pääkäyttäjät voivat pelata Cooke-kentällä osakkaan green feellä seuraavasti:

  • Kauden alusta 31.5. asti ja 1.9. alkaen kauden loppuun arkisin 28 € ja viikonloput / pyhät 32 €
  • 1.6.–31.8. arkisin 33 € ja viikonloppuisin 37 €

Vierumäki Golf Club Oy:n (Cooke) nimetyt sekä monikäytön ja pelilippujen pääkäyttäjät voivat pelata Classic-kentällä osakkaan green feellä seuraavasti:

  • Kauden alusta 31.5. asti ja 1.9. alkaen kauden loppuun arkisin 28 € ja viikonloput / pyhät 32 €
  • 1.6.–31.8. arkisin 33 € ja viikonloppuisin 37 €

Lähtöajat tulee perua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen lähtöaikaa. Peruuttamattomasta lähtöajasta veloitamme No Show -maksua 40 euroa/pelaaja. Mikäli kyseessä on yksityishenkilön tai yrityksen omistama osake, vastaa osakkeenomistaja tai nimetyn pelioikeuden haltija perumatta jätetyistä ajoista.