Golfosakkaille

Yleistä

Kenttien tilanne nyt

Info ja yhteystiedot

Yhtiöjärjestys Vierumäki Golf Oy – Classic

Yhtiöjärjestys Vierumäki Golf Club Oy – Cooke

Osakaskirje 1/2018 – Huhtikuu

Osakaskirje 2/2018 – Marraskuu

Classicin perusparannuksen suunnittelija Martin Ebertin tervehdys osakkaille

Yhtiöjärjestyksen muutoksen mukaisesti lähetämme jatkossa kokouskutsut sähköpostitse. Pyydämme ystävällisesti toimittamaan osoitteen sähköpostiosoitteeseen golfposti@vierumaki.fi. Kutsu julkaistaan myös yhtiön kotisivuilla.

Caddiemasterin toimisto ja ajanvaraus

Caddiemasterit työskentelevät Classic-, Coach- ja Cooke-kenttien ”frontline”-tiskeillä, jotka sijaitsevat Golf Paviljongilla sekä Vierumäkihallilla. Tiskillä ilmoittaudutaan ennen kierrosta ja varataan lähtöaikoja.

Classic-, Coach- ja Cooke-kenttien sähköposti- ja puhelinajanvaraukset hoidetaan keskitetysti ”back officesta”, joka palvelee päivittäin klo 9–17. Ajanvaraukset voi tehdä numerosta 010 5777 031 tai sähköpostilla caddie.master@vierumaki.fi.

Nettivaraus – lähtöajat

Nettivaraus on sujuva ja nopea tapa varata aikoja. Kaikki golfarit, jotka ovat jäsenenä jossain suomalaisessa golfseurassa, voivat varata lähtöaikoja suoraan verkossa www.golfbox.fi. Osakkaat, jotka eivät ole Vierumäen golfseuran jäseniä, löytävät tarkat ohjeet kirjautumiseen Golfboxin (www.golfbox.fi) etusivulta.

Käyttäjätunnus = fi-[seuranro]-[jäsennumero] (esim. fi-16-235)
Salasana = syntymäaikasi (ppkkvv) (esim. 170472)

Huomioithan, että osakkaille tarkoitettuja PrimeTime-aikoja ei voi varata internetissä.

Nettivaraus – golfopetus

Golfopetuksen varauksen voit tehdä suoraan toimipisteisiimme Golf Talmaan tai Vierumäelle täällä.

Tasoitusrajat

Tasoitusraja Classic- ja Cooke-kentille on hcp 54. Coach-kenttään voit tuoda ystäväsi tutustumaan ilman green cardiakin. Riittää, että ryhmässä on yksi tasoituksen omaava pelaaja.

Valvonta

Caddiemasterilla, kenttäisännillä ja -henkilökunnalla sekä startterilla on oikeus tarvittaessa muuttaa sekä yhdistellä lähtöryhmiä. Tällä pyrimme parantamaan pelaajien viihtyvyyttä ja pelin kulkua kentillämme. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan kenttäisäntänä, ota yhteyttä Jan ruohoon.

Polettiälyavain

Rangen palloautomaatit toimivat 2 euron kolikolla tai ladattavalla älyavaimella. Älyavaimia saa ostaa caddiemasterilta 5 euron hintaan (osakkaille veloituksetta). Älyavain toimii molempien kenttien rangeilla ja Classic-kentän kurssipäädyssä, jossa harjoittelu on mahdollista muillekin kuin opetuksiin osallistuville. Huomioithan, että opetus-, valmennus- ja koulutusryhmiin osallistuvilla on etuoikeus käyttää kurssipäädyn harjoituspaikkoja. Puhelimen läheisyys saattaa nollata älyavaimen.

Uutuutena kauteen 2017! Rangeilla saa nyt myös maksettua pallot suoraan pankkikortilla.

Golf- ja sähkökärryt ja -autot

Kärryt löytyvät tuttuun tapaan Classic-kentän rangen, Golf Paviljongin sekä parkkialueiden läheisyydestä. Osa kärryistä toimii 2 € kolikolla (pantti).

Golfauton voi varata etukäteen 40 euron kierroshintaan. Katso Golfosakasedut – 25 euroa osakkaille. Classic-kentän golfautojen nouto ja palautus Vierumäkihallin päässä olevaan golfautohalliin.

Oman golfauton tuonnista kentillemme on sovittava erikseen kenttämestarin kanssa. Oman golfauton käytöstä perimme 20 euron kierrosmaksun.

Uutuutena tähän kauteen on sähkökärryjä vuokrattavissa molemmilla kentillä. Sähkökärryt saatte vuokralle 15 euron kierroshintaan. Katso golfosakasedut –10 euroa osakkaille.

MYYDÄÄN vähän käytettyjä sähkökärryjä kolme (3) kappaletta hintaan à 590 euroa.

Mahdolliset muutokset osakeluetteloon – osakkeen myynti

Mikäli osakkeenomistuksessanne tapahtuu muutoksia tai osoitteenne muuttuu, pyydämme ilmoittamaan asiasta viipymättä.

Osakkeenomistuksen muuttuessa tarvitsemme kopion kauppakirjasta sekä kuitin maksetusta varainsiirtoverosta tehdäksemme muutoksen osakerekisteriimme. Mikäli olette aikeissanne myydä golfosakkeenne, paras paikka osakkeen myynnille on www.golfpiste.com. Lisäksi voitte ilmoittaa myyntitiedot osakkeesta toimistoon.

Osakkaiden sähköpostirekisteri ja golfin uutiskirje

Keräämme osakkeenomistajista sähköpostirekisteriä, jotta voimme lähettää kohdennettuja viestejä suoraan osakkaille. Toivomme, että lähetät sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen matias.keskikyla@vierumaki.fi, jotta saat osakkaille kohdennetut tiedotteet sekä esimerkiksi golfosakasedut sähköisessä muodossa. Golfin uutiskirjeen voit tilata liittymällä rekisteriin täällä.

Green fee hinnasto

2019 Kauden alusta – 31.5.2019 asti 1.6.–31.8.2019 1.9.2019 – kauden
loppuun
COOKE ARKI VKL ARKI VKL ARKI VKL
Green fee Aikuinen 56 € 64 € 66 € 74 € 56 € 64 €
Juniori, 25 v. ja alle 28 € 32 € 33 € 37 € 28 € 32 €
Twilight klo 17 jälkeen  35 €  40 € 35 € 40 €  35 €  40 €
CLASSIC ARKI VKL ARKI VKL ARKI VKL
Green fee Aikuinen 56 € 64 € 66 € 74 € 56 € 64 €
Juniori, 25 v. ja alle 28 € 32 € 33 € 37 € 28 € 32 €
COACH (par 3) ARKI VKL ARKI VKL ARKI VKL
Päivä Green fee Aikuinen 30 € 30 € 30 € 30 € 30 € 30 €
Kierros Green fee Aikuinen 20 € 20 € 20 € 20 € 20 € 20 €
Päivä Green fee Juniori, 10–25 v. 10 € 10 € 10 € 10 € 10 € 10 €
Päivä Green fee Juniori, alle 10 v. 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €

Edut sisarkentällä

Vierumäki Golf Oy:n (Classic) nimetyt, sekä monikäyttöpelioikeuden ja pelilippujen pääkäyttäjät voivat pelata Cooke-kentällä osakkaan green feellä seuraavasti:

  • Kauden alusta 31.5. asti ja 1.9. alkaen kauden loppuun arkisin 28 € ja viikonloput / pyhät 32 €
  • 1.6.–31.8. arkisin 33 € ja viikonloppuisin 37 €

Vierumäki Golf Club Oy:n (Cooke) nimetyt sekä monikäytön ja pelilippujen pääkäyttäjät voivat pelata Classic-kentällä osakkaan green feellä seuraavasti:

  • Kauden alusta 31.5. asti ja 1.9. alkaen kauden loppuun arkisin 28 € ja viikonloput / pyhät 32 €
  • 1.6.–31.8. arkisin 33 € ja viikonloppuisin 37 €

Mikäli monikäyttö käytetään sisarkentälle, pelioikeus ei ole käytettävissä saman päivän aikana kotikentällä.

No Show
Lähtöajat tulee perua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen lähtöaikaa. Peruuttamattomasta lähtöajasta veloitamme No Show -maksua 40 euroa/pelaaja. Mikäli kyseessä on yksityishenkilön tai yrityksen omistama osake, vastaa osakkeenomistaja tai nimetyn pelioikeuden haltija perumatta jätetyistä ajoista.