Golfripari kesällä 2021

Golf ja ripari muodostavat kesän kohokohdan

24.11.2020 – Leiri on täynnä, halutessasi voit ilmoittautua varasijoille.

Leirin ohjelmassa on rippikoulutunteja, ryhmätöitä sekä iltatapahtumia. Näiden lisäksi leirillä on joka päivä 1–2 golftreeniä. Vetäjätiimissä ovat teologi, lajivalmentaja sekä isoset.

Konfirmaatio on Heinolan kirkossa leirin viimeisenä päivänä ja sen jälkeen syödään juhlalounas Vierumäen Golf Paviljongilla. Lounas sisältyy riparilaisen pakettiin. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua lounaaseen erillisestä tilauksesta. Lisätietoja juhlalounaasta näet alta.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa. Seurakuntajakso suoritetaan talven ja kevään aikana omassa seurakunnassa ja muistathan ilmoittaa omaan seurakuntaasi, että vietät leirisi Vierumäellä.

Kesän 2021 rippileirien ilmoittautuminen on nyt auki.

Rippileirin ajankohta on 25.-31.7.2021 ja hinta 860 €

Ilmoittautumiset osoitteeseen: matias.keskikyla@vierumakigolf.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seuraavat tiedot

  • riparilaisen nimi
  • puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • henkilötunnus (huom. syntymäaika ei riitä)
  • seurakunta
  • kotiosoite
  • vanhemman puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä – varaa siis paikkasi ajoissa, mukaan mahtuu 26 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, rippikoulun oheisohjelmineen ja materiaaleineen, lajiharjoitukset ammattivalmentajien opastuksella, konfirmaation ja juhlalounaan.

Konfirmaatiopäivän juhlalounas

Konfirmaatiopäivää voitte juhlistaa helposti ravintolassamme juhlalounaan merkeissä.

Juhlalounas on katettuna lauantaina Golf Paviljongilla.

Lounaan tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua lounaaseen erillisestä tilauksesta. Ilmoitathan meille samalla mahdolliset yliherkkyydet, allergiat tai ruokavaliotiedot, näin takaamme ruokavaliosi mukaisen, sujuvan ja maistuvan kokemuksen vieraanamme.