Vierumäki Invitational 2020 - hosted by Heinola

ELÄMYKSIÄ JA SUOMALAISTA HUIPPUGOLFFIA VIERUMÄELLÄ 31.8.-1.9.2020

Covid-19 epidemia on sekoittanut elämää ympäri maapalloa, vaikuttaen laajasti ihmisten arkeen. Se on iskenyt rajusti myös urheilutapahtumiin. Vierumäki Finnish Challenge 2020 peruttiin meistä riippumattomista syistä, vaikka valmius kisan järjestämiseen oli hyvä. Muutenkin Vierumäki yhtiöt ovat kokeneet kovia Country Club Oy:n konkurssin johdosta. Ihmiset menettivät työpaikkojaan, ja ilmapiiri on ymmärrettävästi ollut hieman alakuloinen.

Asiaa ja tilannetta jonkin aikaa harmiteltuaan Vierumäki Golf Club Oy:n toimitusjohtaja ja suomalaisen golfin voimahahmo Jan Ruoho keräsi ydinryhmän kasaan. Hän esitti kysymyksen; ”Annetaanko periksi, vai yritetäänkö tehdä jotain merkittävää ja vastuullista toimintaa tänäkin vuonna suomalaisten golffareiden ja yleensäkin golfin eteen?” Päätös oli helppo.
Periksi ei kyllä anneta!

Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että järjestämme yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa
Vierumäen Cooke kentällä Vierumäki Invitational kilpailun Suomen parhaille mies- ja naisgolffareille. Päivämäärä on 31.8-1.9.2020. Tässä kahden kierroksen ”Pro Am tyyppisessä” kilpailussa kumppani pelaa molemmat kierrokset ammattilaisen parina. Tavoiteltu kilpapelaajien määrä on noin 35. Osallistumisensa ovat varmistaneet mm. Sanna Nuutinen, Antti Ahokas ja Oliver Lindell. Palkintoarvoltaan kilpailu on suurin Suomessa toteutettava golfkisa tänä vuonna. Haluamme aidosti antaa pelaajille mahdollisuuden tehdä omaa työtään. Tarjoamme samalla lajille ja pelaajille valtakunnallista näkyvyyttä näinkin poikkeuksellisena aikana.

Tällainen tapahtuma ei synny itsestään, vaan vaatii taakseen kilpailijoiden lisäksi laadukkaan organisaation, ammattitaitoisen kenttähenkilökunnan ja tukun yhteen hiileen puhaltavia yhteistyökumppaneita. Kumppaneille kilpailutapahtuma antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea tapahtuma aivan aitiopaikalta huippujen rinnalla pelaten. Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden asiakassuhteiden hoitamiseen ja luonnollisiin kohtaamisiin kentän laidalla.

Olethan sinäkin mukana rakentamassa tapahtumaa, joka korostaa haastavina aikoina liikunnan merkitystä yleisesti yhteiskunnassa. Viedään samalla yhdessä eteenpäin suomalaista kilpagolffia.
Kumppanina teet myös hyväntekeväisyystyötä. Lahjoitamme kertyneestä tuotosta merkittävän osan lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen myöhemmin ilmoitettavan tahon kautta.

Joustavasti kumppania kuunnellen,
Matias, Niklas, Ville & Jan