Yritystapahtuma golfkentällä

Vietä tiimipäivää tai kestitse avainasiakkaita golfin parissa

Golf on parasta porukassa ja golf onkin mitä mainioin laji virkistämään nuutunutta palaveripäivää. Kauden 2020 tapahtumat varattavissa nyt, kysy lisää, pyydä tarjous ja varaa aika omalle tapahtumallenne!

Vierumäki on erinomainen paikka golfkilpailun järjestämiseen. Uudistetulla Classicilla tai ammattilaisten suosimalla Cookella järjestät helposti muutaman hengen pelitapahtuman, golfaat kokouksen lomassa tai toteutat isomman porukan “Ryder Cupin” kaveriporukalle tai avainasiakkaille. Useamman päivän kestävät tapahtumat sekä koko kentän yhteislähtökilpailut onnistuvat vuosien kokemuksella. Tarvittaessa toinen kentistämme voidaan varata kokonaan tapahtumakäyttöön. Räätälöimme tapahtumat aina asiakkaiden toiveisiin sopivaksi esimerkiksi pelimuodon ja lähtöjen osalta, ja henkilökuntamme hoitaa tarvittaessa myös tulospalvelun.

Laadukkaat majoitustilat, ravintolat sekä kokous-  ja kongressitilat sijaitsevat kenttien välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa golfpäivän voit päättää autenttisen savusaunan lauteille tai yhdistää golfin lomaan muuta liikunnallista tekemistä sadan eri lajin valikoimasta! Hyvän sijainnin ja kulkuyhteyksien johdosta meille on vaivaton ja helppo tulla sekä Etelä- että Keski-Suomesta.

Ota yhteyttä, ja räätälöidään yhdessä juuri teidän yrityksenne tai ryhmänne näköinen tapahtuma!

Jan Ruoho, toimitusjohtaja

 010 5777 400

 jan.ruoho@vierumaki.fi

Matias Keskikylä, asiakkuus- ja palvelupäällikkö

 010 5777 305

 matias.keskikyla@vierumaki.fi