Info ja ajanvaraus

Vuoden 2018 golfkausi kruunaantuu Vierumäellä!

Rakennustöiden osalta Classicin perusparannusprojekti on saatu päätökseen, ja kentän uudisavaamisen kunniaksi myös pelijärjestys on palautettu alkuperäiseen. Lue lisää tästä

Cooke, Classic ja Coach avoinna normaalisti.
Lisätietoja Kenttien tilanne nyt ja Hinnasto

Lähipelialueet sekä ranget avoinna, lyönti sallittu matoilta. Pallokoneet toimivat älyavaimilla, 2 euron kolikoilla sekä yleisimmillä pankkikorteilla.

————————————

Caddiemaster -toimistojen aukiolo elää, ja saattaa muuttua pelaajatilanteen mukaan.

Jos caddiemasterin toimisto on poikkeuksellisesti suljettu, ja lähdet iltapäivällä kentälle, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen caddie.master@vierumaki.fi

————————————

GOLFBOX – AJANVARAUS

Tunnukset hukassa?
Ota yhteyttä caddie.master@vierumaki.fi

Vieraspelaajien kirjautumisohjeet
Tiesitkö, että kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on oma GolfBox -tunnus!
Lue lisää tunnuksista ja kirjautumisesta tästä
www.golfbox.fi

Ajanvarauksen ehdot
Classic- ja Cooke –kentälle voi varata lähtöaikoja vaikka useita viikkoja etukäteen, kerrallaan lähtöaikoja voi kuitenkin olla varattuna korkeintaan viisi. Osakkeenomistajalla voi olla päivässä vain yksi lähtöaikavaraus pelioikeutta kohti. Tasoitusraja kaikille pelaajille on 54.

Varaus tulee peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Aamun lähtöajat on peruttava edellisenä iltana toimiston aukioloaikana, tai itse suoraan GolfBoxista viimeistään kaksi tuntia ennen tiiausaikaa.  Peruttamattomista ajoista laskutamme täyden greenfee-hinnan.

Varaamalla ajan, hyväksyt ehdot.