Golfkenttien Info ja ajanvaraus

Kausi 2020 – Golf-kenttien avaamisen aikataulu

Harjoittelupaikat, kentät ja osa palveluista avataan heti kun se sään ja kentänhoidollisten töiden puolesta on mahdollista. Tämä edellyttää, että pelaajat seuraavat tarkoin ja tinkimättä erityisiä toimintaohjeita, joilla pyritään estämään viruksen leviäminen ja suojelemaan sekä omaa että kanssaihmisten terveyttä golfkenttien alueella.

Classicin tai Cooken range avataan kun pallojen keruu on mahdollinen.

Kenttien tilanne nyt


Kentät, sisäharjoittelutilat sekä caddiemasterin toimisto suljettu

Meille Vierumäellä on erityisen tärkeää tehdä kaikki erityistä tarkkuutta noudattaen, jotta voimme taata asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden.

Uimahalli, urheiluhalli, Vierumäkihallin kentät, Kuntostudio ja Inside Escape -pakohuonepeli, Vierumäki Areena ja jäähalli on suljettu Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaan 13.4.2020 asti. Day Spa & Massage palvelee saatavuuden mukaan.

Täten myös kaikki golfopetus- ja kurssitoiminta on toistaiseksi keskeytetty.

Toukokuusta lähtien kurssit ovat normaalisti myynnissä ja varattavissa verkkokaupasta.

Seuraamme tilannetta päiväkohtaisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista toimintaamme liittyen.


Hoitovastikkeiden laskutus 2020 – muuttunut tilinumero

Vuoden 2020 osakkeiden hoitovastikkeet on laskutettu molempien golfyhtiöiden osalta 15. ja 16. tammikuuta. Laskut on lähetetty pääasiassa kirjepostilla.

Huomioittehan, että laskun lähettää laskutuspalvelu Voissi (Laihiantie 12, 66400 Laihia), ja laskulla on uusi tilinumero.

Muutos on osa Vierumäen golfyhtiöiden siirtymistä sähköiseen laskutukseen, ja jatkossa laskuja lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse. Tarkistathan yhteystietojesi ajantasaisuuden kirjautumalla Golfboxiin omilla asiakastunnuksillasi, tai soittamalla toimistolle, p. 010 5777 305

Yrityksien verkkolaskutusosoitteet voitte toimittaa osoitteeseen golfposti@vierumaki.fi


 

Golfbox ajanvaraus

Tunnukset hukassa?
Ota yhteyttä caddie.master@vierumaki.fi

Vieraspelaajien kirjautumisohjeet
Tiesitkö, että kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on oma GolfBox -tunnus!
Lue lisää tunnuksista ja kirjautumisesta tästä
www.golfbox.fi

Ajanvarauksen ehdot
Classic- ja Cooke –kentälle voi varata lähtöaikoja vaikka useita viikkoja etukäteen, kerrallaan lähtöaikoja voi kuitenkin olla varattuna korkeintaan viisi. Osakkeenomistajalla voi olla päivässä vain yksi lähtöaikavaraus pelioikeutta kohti. Tasoitusraja kaikille pelaajille on 54.

Varaus tulee peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Aamun lähtöajat on peruttava edellisenä iltana toimiston aukioloaikana, tai itse suoraan GolfBoxista viimeistään kaksi tuntia ennen tiiausaikaa.  Peruttamattomista ajoista laskutamme täyden greenfee-hinnan.

Varaamalla ajan, hyväksyt ehdot.