Info ja ajanvaraus

Hoitovastikkeiden laskutus 2020 – muuttunut tilinumero

Vuoden 2020 osakkeiden hoitovastikkeet on laskutettu molempien golfyhtiöiden osalta 15. ja 16. tammikuuta. Laskut on lähetetty pääasiassa kirjepostilla.

Huomioittehan, että laskun lähettää laskutuspalvelu Voissi (Laihiantie 12, 66400 Laihia), ja laskulla on uusi tilinumero.

Muutos on osa Vierumäen golfyhtiöiden siirtymistä sähköiseen laskutukseen, ja jatkossa laskuja lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse. Tarkistathan yhteystietojesi ajantasaisuuden kirjautumalla Golfboxiin omilla asiakastunnuksillasi, tai soittamalla toimistolle, p. 010 5777 305

Yrityksien verkkolaskutusosoitteet voitte toimittaa osoitteeseen golfposti@vierumaki.fi


Kentät ja caddiemasterin toimisto suljettu vuoden 2019 osalta

Golfkautta on kuitenkin mahdollista jatkaa läpi talven sisäharjoittelutiloissamme Vierumäkihallilla.

Omatoiminen harjoittelu mahdollista klo 8 – 21.  Lyöntipaikkojen varaukset ja maksu Ravintola Greeniin Vierumäkihallilla, ‭010 577 7339‬.

Kertakävijät, sarja- kausikortit
Ma – Su, hinta 10 e/tunti
10 kerran kortti 95 e

Lisätietoa talviharjoittelusta ja sisäkursseista täältä. Uudistuneiden sisägolfkurssiemme pääsisältönä on svingitekniikan kertaus sekä kehittäminen pienissä, max 6 hlö ryhmissä.

Kysy lisää!  Lasse Tynkkynen, 040 845 7307

 

Golfbox ajanvaraus

Tunnukset hukassa?
Ota yhteyttä caddie.master@vierumaki.fi

Vieraspelaajien kirjautumisohjeet
Tiesitkö, että kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on oma GolfBox -tunnus!
Lue lisää tunnuksista ja kirjautumisesta tästä
www.golfbox.fi

Ajanvarauksen ehdot
Classic- ja Cooke –kentälle voi varata lähtöaikoja vaikka useita viikkoja etukäteen, kerrallaan lähtöaikoja voi kuitenkin olla varattuna korkeintaan viisi. Osakkeenomistajalla voi olla päivässä vain yksi lähtöaikavaraus pelioikeutta kohti. Tasoitusraja kaikille pelaajille on 54.

Varaus tulee peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Aamun lähtöajat on peruttava edellisenä iltana toimiston aukioloaikana, tai itse suoraan GolfBoxista viimeistään kaksi tuntia ennen tiiausaikaa.  Peruttamattomista ajoista laskutamme täyden greenfee-hinnan.

Varaamalla ajan, hyväksyt ehdot.