Golfkenttien Info ja ajanvaraus

Golf-toimisto Golf Paviljonki

Avoinna:
ma-pe klo 9.00-16.30
la-su klo 8.00-17.00

p. 0300 870 119
caddie.master@vierumaki.fi

Golfbox ajanvaraus

Tunnukset hukassa?
Ota yhteyttä caddie.master@vierumaki.fi

Vieraspelaajien kirjautumisohjeet
Tiesitkö, että kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on oma GolfBox -tunnus!
Lue lisää tunnuksista ja kirjautumisesta tästä
www.golfbox.fi


Syksy saapuu

Golfkauden loppupuolella, syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä, on mahdollista, että yölämpötila painuu nollan alapuolelle. Tällaisten öiden jälkeisenä aamuna kentänhoitohenkilökunta tekee päivittäin ratkaisun monelta kentälle pääsee pelaamaan.

Mikäli kenttää ei saada pakkasen johdosta auki, lähtöajat eivät siirry, vaan varatut ajat peruuntuvat ja uusi aika tulee varata normaalin ajanvarauksen ehdoilla.

Myös golfautot ovat loppukauden käytössä säävarauksella. Kentänhoito tarkistaa tilanteen päivittäin, ja tekee tarvittaessa päätöksen autojen käyttämisestä. Autot ovat normaalisti käytössä kunnes toisin ilmoitetaan.


Golf Paviljonki avoinna

Golf Paviljonki, ja sen caddiemaster- sekä ravintolapalvelut ovat avoinna. Tervetuloa!

Kierrokselle ilmoittautuminen tapahtuu kaikkien kenttien (Cooke, Classic & Coach) osalta Paviljongilla.

Caddiemasterit ja ravintolahenkilökunta toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi, voimassa olevat rajoitukset huomioiden ja yleistä maalaisjärkeä käyttäen.

Voimassa olevat pelaamisen ohjeet 

Yleistä

Kenttien avoinna pitämiseksi edellytämme, että pelaajat seuraavat tarkoin ja tinkimättä erityisiä toimintaohjeita, joilla pyritään estämään viruksen leviäminen ja suojelemaan sekä omaa että kanssaihmisten terveyttä golfkenttien alueella.

Tutustuttehan pelaamisen ohjeisiin ennen kentälle suuntaamista. Sääntöjen rikkominen voi johtaa kentältä poistamiseen.

Lue myös

Suomen Golfliiton ohjeistus vallitsevaan tilanteeseen liittyen


Ajanvarauksen ehdot
Classic- ja Cooke –kentälle voi varata lähtöaikoja vaikka useita viikkoja etukäteen, kerrallaan lähtöaikoja voi kuitenkin olla varattuna korkeintaan viisi. Osakkeenomistajalla voi olla päivässä vain yksi lähtöaikavaraus pelioikeutta kohti. Tasoitusraja kaikille pelaajille on 54.

Varaus tulee peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Aamun lähtöajat on peruttava edellisenä iltana toimiston aukioloaikana, tai itse suoraan GolfBoxista viimeistään kaksi tuntia ennen tiiausaikaa.  Peruttamattomista ajoista laskutamme täyden greenfee-hinnan.

Varaamalla ajan, hyväksyt ehdot.


Aiemmat tiedotteet