Golfkenttien Info ja ajanvaraus

Yhteystietomme muuttuvat 1.12.2020

Sähköpostiosoitteemme muuttuvat 1.12.2020. Jatkossa tavoitat meidät etunimi.sukunimi(a)vierumakigolf.fi tai caddiemaster(a)vierumakigolf.fi

Toteutamme 1.12.2020 alkaen ulkoasupäivityksen kotisivuillemme, ja tästä johtuen sivuilla voi ilmetä tilapäisiä käyttökatkoja. Uudet kotisivumme löydät osoitteesta www.vierumakigolf.fi


Golfkentät, caddiemaster-toimisto sekä Golf Paviljonki suljettu kauden 2020 osalta 30.11. alkaen

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita menneestä kaudesta ja toivottaa Teille kaikille hyvää alkavaa talvikautta. Muistathan tutustua talviharjoitteluolosuhteisiimme Vierumäkihallilla.


 

Golfbox ajanvaraus

Tunnukset hukassa?
Ota yhteyttä caddie.master@vierumakigolf.fi

Vieraspelaajien kirjautumisohjeet
Tiesitkö, että kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on oma GolfBox -tunnus!
Lue lisää tunnuksista ja kirjautumisesta tästä
www.golfbox.fi


Syksy saapuu

Golfkauden loppupuolella, syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä, on mahdollista, että yölämpötila painuu nollan alapuolelle. Tällaisten öiden jälkeisenä aamuna kentänhoitohenkilökunta tekee päivittäin ratkaisun monelta kentälle pääsee pelaamaan.

Mikäli kenttää ei saada pakkasen johdosta auki, lähtöajat eivät siirry, vaan varatut ajat peruuntuvat ja uusi aika tulee varata normaalin ajanvarauksen ehdoilla.


Yleistä

Kenttien avoinna pitämiseksi edellytämme, että pelaajat seuraavat tarkoin ja tinkimättä erityisiä toimintaohjeita, joilla pyritään estämään viruksen leviäminen ja suojelemaan sekä omaa että kanssaihmisten terveyttä golfkenttien alueella.

Tutustuttehan pelaamisen ohjeisiin ennen kentälle suuntaamista. Sääntöjen rikkominen voi johtaa kentältä poistamiseen.

Lue myös

Suomen Golfliiton ohjeistus vallitsevaan tilanteeseen liittyen


Ajanvarauksen ehdot

Classic- ja Cooke –kentälle voi varata lähtöaikoja vaikka useita viikkoja etukäteen, kerrallaan lähtöaikoja voi kuitenkin olla varattuna korkeintaan viisi. Tasoitusraja kaikille pelaajille on 54.

Varaus tulee peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Aamun lähtöajat on peruttava edellisenä iltana toimiston aukioloaikana, tai itse suoraan GolfBoxista viimeistään kaksi tuntia ennen tiiausaikaa.  Peruttamattomista ajoista laskutamme täyden greenfee-hinnan.

Varaamalla ajan, hyväksyt ehdot.


Aiemmat tiedotteet