Kenttien tilanne nyt

Golfkauden alussa on mahdollista, että yölämpötila painuu nollan alapuolelle. Tällaisten öiden jälkeisenä aamuna kentänhoito tekee päivittäin ratkaisun monelta kentälle pääsee pelaamaan.

Mikäli kenttää ei saada pakkasen johdosta auki, lähtöajat eivät siirry, vaan varatut ajat peruuntuvat ja uusi aika tulee varata normaalin ajanvarauksen ehdoilla.

12.5. – Kentät suljettu

Cooke, Classic ja Coach ovat suljettuna sään johdosta. Maanantaina satanut lumi ei ole sulanut pakkasyön aikana, ja kenttä on osittain n. 5cm paksuisen lumipeitteen alla.

Varatut lähtöajat on peruttu.

24.4. – Coach Par 3 myös auki

Coach kentällä ei ole ajanvarausta.

Väylät joilla on liput viheriöillä ja lyöntimerkit ovat auki (väylillä 1-4+8+9), muut väylät suljettu ja ovat liian märkiä pelattavaksi.

Itsepalvelu-periaatteella kentälle, kun maksu maksettu – hinnasto

MobilePay Vierumäki Golf Oy (nro 80809)

20.4. – Cooke avataan tiistaina 21.4. klo 10.00

Kenttä avataan käyttäen samoja poikkeusjärjestelyjä kuin Classicilla.

Peliryhmään ei saa missään tilanteessa tulla useampia kuin kaksi pelaajaa, mikäli pelaajat eivät ole samaa perhettä tai perhe-/kaveriyhteisöä, jotka muutoinkin ovat vapaa-ajalla tekemisissä toistensa kanssa. Älä tee omaa varaustasi toisen varaamaan lähtöaikaan, jollet tästä ole sopinut lähtöaikaa aiemmin varanneiden kanssa.

Lainakärryt sekä golfautot ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Tutustu oheisiin tarkempiin pelaamisen ohjeisiin ennen kentälle suuntaamista.

Edellytämme kaikilta pelaajilta ohjeiden tinkimätöntä noudattamista. Sääntöjen rikkominen voi johtaa kentältä poistamiseen.

Pelaamisen ohjeet Vierumäki

Ohjeet ovat voimassa toistaiseksi (pidätämme oikeuden muutoksiin)

Lue myös

Suomen Golfliiton ohjeistus vallitsevaan tilanteeseen liittyen


6.4. – Classic avataan keskiviikkona 8.4. klo 10.00

Kenttä avataan poikkeusjärjestelyin. Tutustu oheisiin pelaamisen ohjeisiin ennen kentälle suuntaamista. Edellytämme kaikilta pelaajilta ohjeiden tinkimätöntä noudattamista. Sääntöjen rikkominen voi johtaa kentältä poistamiseen.

Ohjeet ovat voimassa toistaiseksi (pidätämme oikeuden muutoksiin)


20.3. – Kausi 2020

Golf-kenttien avaaminen
Harjoittelupaikat, kentät ja osa palveluista avataan heti kun se sään ja kentänhoidollisten töiden puolesta on mahdollista. Tämä edellyttää, että pelaajat seuraavat tarkoin ja tinkimättä erityisiä toimintaohjeita, joilla pyritään estämään viruksen leviäminen ja suojelemaan sekä omaa että kanssaihmisten terveyttä golfkenttien alueella.

Tällä hetkellä kentänhoidon osalta odotetaan ilmojen ja maan lämpenemistä, jotta kentän pintojen hoitotyöt päästään aloittamaan.
Pelkkä ilman lämpeneminen ei riitä, vaan lämmön pitää levitä myös maan pintakerroksiin.
Kenttien osalta tilanne talvehtimisen osalta on melko hyvä.

Ranget ja harjoittelualueet
Classicin tai Cooken range avataan kun pallojen keruu on mahdollinen.

Palloautomaateissamme on ollut jo useamman vuoden lähimaksupääte, jolloin pallojen ostaminen automaatista onnistuu suoraan maksukortilla ilman tunnusluvun näppäilyä.


Kausi 2019

Kausi 2018