Kunnon Skannaus -paketti

Tiedätkö kuntosi kunnon?

Kunnon skannaus -paketti on suunnattu omatoimisille liikkujille, jotka haluavat testata itseään ja liikkua hyvässä seurassa. Paketti antaa askelmerkkejä siihen, mihin omassa kuntoilussa kannattaisi jatkossa keskittyä ja tähdätä.

Kunnon skannauksessa suoritetaan epäsuora polkupyöräergometritesti, jolla arvioidaan hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, tutummin kestävyyskuntoa. Paketti pitää sisällään myös InBody eli kehonkoostumusmittauksen. Mittauksen avulla voidaan selvittää esimerkiksi raajojen mittasuhteita toisiinsa nähden, tutkia elimistön nestetasapainoa tai rasvan ja lihasten osuutta.

Tavallisimmin Kunnon skannaus toteutetaan kurssimuotoisena. Kurssilla ei ole aikataulutettua ohjelmaa, vaan osallistujat voivat omatoimisesti varata aikoja ja osallistua ohjatuille tunneille. Paketti sopii kaikenikäisille. Aloita kuntotestaus tästä!

Hinta

1 vrk / alk. 135€/ hlö Ilkka -majoituksella
1 vrk / alk. 145€ / hlö Vierumäki Resort Hotel -majoituksella

Sisältää yöpymisen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, InBody -kehonkoostumusmittauksen, polkupyöräergometritestin, ohjatun Active Hours -tunnin sekä sporttipassin.