Kuntokartoitukset

Hyvä fyysinen suorituskyky on avainasemassa arjen jaksamisen parantamiseen. Kuntokartoituksen avulla saat kattavan tietopaketin kuntotasostasi ja saat eväitä fyysisen jaksamisesi ja elintapojesi parantamiseen. Jatkotestin avulla pystyt seuraamaan kehitystäsi ja saat näin lisämotivaatiota treeneihin. Testeistä saat aina testipalautteen.

Alla esitellyt kartoitukset sopivat kuntoilijoille, kuntoilua tai elämäntaparemonttia suunnitteleville ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Voit valita itseäsi kiinnostavan paketin tai kysellä meiltä vinkkejä sopivan testin valitsemiseksi. Kuntokartoitukset sopivat myös ryhmille esimerkiksi kokouksen lomaan, henkilöstöpäiville tai osaksi henkilöstön työhyvinvointikokonaisuutta.

Peruskuntokartoitus

Peruskuntokartoitus on tarkoitettu perusterveille 18-65 -vuotiaille henkilöille oman kunnon lähtötason selvittämiseksi ja kunnon kehittymisen seurantatestiksi. Saat monipuolisesti tietoa kehosi tilasta niin liikkuvuuden, lihaskunnon kuin kestävyyskunnonkin osalta.

Peruskuntokartoitus sisältää:

  • Terveydentilakysely
  • Rasvaprosentti
  • Vyötärönympärysmittaus
  • BMI eli painoindeksi
  • Liikkuvuustestit: hartiat, kyljet ja lantionseutu
  • Hapenotto: polkupyöräergometritesti, kolmiportainen, 12 min
  • Lihaskuntotestit: 30 sekuntia/lihasryhmä, vatsa, kädet ja jalat
  • Kirjallinen ja suullinen tulosten analysointi
  • Harjoitusohjelma laskennallisella sykerajaehdotuksella

Yli 65-vuotiaiden tulee ottaa yhteyttä viivi.kainlauri@vierumaki.fi terveydentilan selvitystä varten.

Hinta

1-4 hlö: 105 € / hlö

5-16 hlö: 95 € / hlö

17 + hlö: 89 € / hlö

(klo 17 jälkeen ja lauantaisin hintaan lisätään 15 € / hlö)

Peruskuntokartoitus + InBody-kehonkoostumusmittaus

Peruskuntokartoituksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus saada tarkempaa tietoa myös kehonkoostumuksestasi. InBody-mittauksen avulla saat lisätietoa lihas- ja rasvamassan määrästä, lihastasapainosta sekä nestetasapainosta. Tuloksista näet myös terveyden kannalta tärkeän viskeraalirasvan määrän. Mittauksen avulla saat lisämotivaatiota terveellisiin elämäntapoihin ja pystyt seuraamaan kehonkoostumuksessa tapahtuvia muutoksia tarkemmin. Täältä voit tutustua vielä tarkemmin InBody-mittaukseen. Tämä paketti on loistava yhdistelmä, joka auttaa sinua hyvinvoinnin tiellä!

Hinta

1-4 hlö: 126 € / hlö

5-16 hlö: 113 € / hlö

17 + hlö: 107 € / hlö

(klo 17 jälkeen ja lauantaisin hintaan lisätään 15 € / hlö)

Polkupyöräergometritesti

Polkupyöräergometritesti sopii mainiosti kuntoilun alkutaipaleella oleville tai kuntoilun aloittamista harkitseville. Testi on submaksimaalinen, kolmiportainen, 12 minuuttia kestävä nousevaintensiteettinen testi.  Saat testistä palautteen, harjoitusohjelman ja sykeohjeet harjoitteluun maksimisykkeen arvion perusteella.

Hinta

1-4 hlö: 69 € / hlö

5-16 hlö: 62 € / hlö

17 + hlö: 59 € / hlö

(klo 17 jälkeen ja lauantaisin hintaan lisätään 15 € / hlö)

 

Valojänistesti

Valojänistesti on juosten tehtävä testi, joka on tarkoitettu aktiivisesti kuntoileville 15–60-vuotiaille liikkujille. Testistä on hyötyä varsinkin juoksua harrastaville. Tutustu tarkemmin valojänistestiin.

Hinta

1-4 hlö: 69 € / hlö

5-16 hlö: 62 € / hlö

17 + hlö: 59 € / hlö

(klo 17 jälkeen ja lauantaisin hintaan lisätään 15 € / hlö)