Day Spa & Massage yleisinfo

Ajanvaraus

Vierumäen Day Spasta voit varata ajan sinulle sopivimmalla tavalla. Voit kysyä vapaita aikoja puhelimitse ja voimme samalla kertoa tuotteistamme sekä hoitojen sisällöistä. Jos et tarvitse henkilökohtaista neuvontaa, voit varata ajan kätevästi ja nopeasti suoraan verkosta.

Verkkoajanvarauksessa voit varata hoito- ja hieronta-aikasi sekä varata paikkasi esim. Spa Sauna Yoga tunneille.  Voit tarkastella vapaita aikojamme kirjautumatta palveluun silloin kun sinulle parhaiten sopii – mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vasta varaaminen vaatii kirjautumisen.

Jos et löydä sopivaa aikaa, suosittelemme soittamista, sillä aivan kaikki aikamme eivät näy verkossa. Saman päivän vapaita aikoja kannattaa tiedustella lisäksi puhelimitse. Peruutus tulee tehdä 24h ennen hoidon alkua.

Spa-etiketti

Saapuessasi Span alueelle, huomioithan muut asiakkaamme ja suljet matkapuhelimesi vierailusi ajaksi. Arvostamme hiljaisuutta ja pyrimme välttämään kovaäänistä puhetta.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi  jo hyvissä ajoin ennen varaamaasi hoitoaikaa. Näin Sinulla on mahdollisuus ottaa virkistävä suihku tai rentouttavat löylyt ennen varsinaista hoitoa. Saapumalla hyvissä ajoin varmistat, että hoitosi alkaa ja päättyy sovitun aikataulun mukaisesti. Saunomaan pääsee noin 15min ennen Day Span aukeamista eli huomioithan tämän mikäli hoitosi on heti kun avaamme hoitolan. Suosittelemme saunomista ja peseytymistä ennen hoitokäsittelyjä. Näin hoidoissa käytetyt tehoaineet pääsisivät vaikuttamaan ihollasi mahdollisimman pitkään.

Saapuessasi Span vastaanottoon asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Vastaanotostamme saat vierailusi ajaksi käyttöösi  tarvittavat pyyhkeet, tossut ja kylpytakin.

Hoitojen jälkeen on mukava siirtyä viihtyisään Spa Loungeemme jatkamaan rentoutumista. Voit nautiskella  hoidon jälkeisestä kiireettömästä olosta ja tunnelmallisesta musiikista kylpytakissa lepäillen. Loungessa asiakkaillemme on aina tarjolla virkistävää vihreää teetä ja pientä naposteltavaa. Halutessasi voit tilata Wellness-juomien listalta vaikkapa herkullisen marjasmoothien.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai paikan päällä 24h ennen hoidon alkua. Peruuttamattomista ajoista tai myöhään tulleista peruutuksista veloitamme asiakkaalta hoitohinnan. Huomioithan, että tiistaita koskevat peruutukset on tehtävä lauantaina klo.19.00 mennessä.