Harjoitusleirit

Vierumäen räätälöidyt harjoitusleirit soveltuvat erinomaisesti joukkueen, ja myös koko seuran yhteiseksi toiminta- ja valmentautumisviikonlopuksi.

Tule hakemaan viimeinen rutistus kauden loppuun ja kuulemaan asiantuntijoiden vinkit mm. unesta ja ravinnosta. Tai starttaa seuraava kausi ryhmäytymisen merkeissä ja kasvata harjoituspankkia yhdessä Vierumäen valmentajien kanssa. Leirin ohjelmaan voit myös sisällyttää joukkueiden itse toteuttamaa lajiharjoittelua, Vierumäen valmennusta, asiantuntijaluentoja, liikunnanohjaajien ohjaamaa oheisharjoittelua tai muuta joukkueen toiminta tukevaa ohjelmaa nuotioilloista flowparkkiin! Varaa kevään leiritys nyt!

Leirin ohjelmaan voidaan sisällyttää joukkueiden itse toteuttamaa lajiharjoittelua, Vierumäen valmennusta, asiantuntijaluentoja, liikunnanohjaajien ohjaamaa oheisharjoittelua tai muuta ohjelmaa kuten nuotioilta ja makkaran paistoa.

Suurin osa Vierumäellä pidettävistä harjoitusleireistä toteutetaan ns. yhteistoimintaleireinä. Nämä leirit ovat kestoltaan vähintään 1 vuorokauden mittaisia ja niiden sisältöön kuuluu vähintään 10 tuntia (keskimäärin 5 tuntia per päivä) ohjattua valmennusta.

Suomen Urheiluopisto maksaa ohjaajalle palkkion ohjatuista tunneista (edellytyksenä 15 henkilön ryhmä/ohjaaja). Yhteistoimintaleirien täysihoitohinnat ovat myös edullisempia kuin ns. omatoimileirien. Lisätietoa yhteistoimintaleireistä löytyy tämän sivun infolinkeistä.

Harjoitusleirien hinnat alkaen 69€/vrk

Hintaan sisältyy opistotasoinen majoitus täysihoidolla. Liikunta- ja kokoustilat alk. 10€ / tunti. Hinnat voimassa toistaiseksi urheiluseuroille ja joukkueille. Arkileirihinnat eivät koske loma-aikoja.

Malliohjelma Hinta
Viikonlopun harjoitusleiri alk. 69€ / hlö

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous leirityksestä sporttimyynnistämme tai jätä tarjouspyyntö sivun alalaidan lomakkeen avulla. Olemme sinuun pian yhteydessä!