World Girls’ Ice Hockey Weekend -kiekkoleiri

Ilmoittautuminen on avattu uudelleen innokkaille nuorille jääkiekkoilijoille, tule mukaan! Ilmoittautua voit 7.7.2018 asti. 

Kansainvälinen jääkiekkoliitto (IIHF – International Ice Hockey Federation) järjestää Vierumäellä maksuttoman World Girl’s Ice Hockey Weekend -jääkiekkoleirin 8.-13.7.2018.

Leiri on tarkoitettu vuosina 2010-2012 syntyneille tytöille ja pojille. Leirille valitaan 60 pelaajaa ja 8 maalivahtia. Leiri on osallistujille maksuton.

World Girl’s Ice Hockey Weekend -jääkiekkoleiri

Leiri on osa Kansainvälisen jääkiekkoliiton eli IIHF:n World Girl’s Ice Hockey Weekend -ohjelmaa. Ohjelman avulla IIHF pyrkii kehittämään erityisesti tyttöjen jääkiekkoilun oheis- ja jääharjoittelua eri ikäryhmien kehityskohteet huomioiden.

Kiekkoleirin ohjaajat ovat World Girl’s Ice Hockey Weekend -ohjelman kouluttajia. Kansainvälisyydestä johtuen leirin ohjauskielenä toimii englanti, mutta mukana on koko ajan myös suomalainen ohjaaja.

Leiriohjelma pitää sisällään jää- ja oheisharjoittelua pääosin leikin ja pelaamisen kautta.

Leirikuljetukset

Leirille järjestetään yhteiskuljetuksia Heinolasta, Hollolasta, Lahdesta. Yhteiskuljetukset järjestetään seuraavasti:

Sunnuntai 8.7.2018: kuljetus
Maanantai 9.7.2018: kuljetus
Tiistai 10.7.2018: kuljetus
Keskiviikko 11.7.2018: ei kuljetusta
Torstai 12.7.2018: kuljetus
Perjantai 13.7.2018: kuljetus

Keskiviikkona 11.7.2018 ei ole yhteiskuljetuksia leirille. Leirin ohjelma kuitenkin järjestetään tällöin normaalisti. Leirikuljetukset voi halutessaan järjestää myös omilla kuljetuksilla tai kimppakyydeillä.

Leirikuljetuksen pysäkkeinä toimivat

Heinolan jäähalli, HEINOLA
Hollolan jäähalli, HOLLOLA
ISKU Areena, LAHTI.

Lisätietoja ilmoittautumisesta

Ilmoittautuessasi leirille saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Leiriviikon ohjelman lähetetään sähköpostitse viikoilla ennen leirin alkua.

Leirin järjestäjä pidättää oikeuden valita osallistujat seurakohtaisesti ikäryhmän ja ilmoittautumisjärjestyksen perusteella.

Kysymykset ja peruutukset

Frauke Kubischta
frauke.kubischta@vierumaki.fi
puh. 040 1690 877

Mikä on IIHF?

IIHF eli International Ice Hockey Federation on Kansainvälinen jääkiekkoliitto. Liittoon kuuluvat kaikki maailman maat, joissa jääkiekkoa pelataan.

Mikä on IIHCE?

IIHCE eli International Ice Hockey Centre of Excellence on Kansainvälinen jääkiekon kehityskeskus. IIHCE toimii Suomessa Vierumäellä.

Kehityskeskuksen tehtävänä on kehittää jääkiekkoa ja sen osa-alueita. IIHCE toimii tiiviissä yhteistyössä IIHF:n ja Suomen jääkiekkoliiton kanssa. Yhteistyön osoituksena onkin jo kymmenettä kertaa Suomessa järjestettävä kansainvälinen jääkiekkoleiri seminaareineen, josta yksi osa on lasten World Girl’s Ice Hockey Weekend -jääkiekkoleiri.